McAfee lanceert reeks cloud security toepassingen

01-11-2020 | door: Witold Kepinski

McAfee lanceert reeks cloud security toepassingen

McAfee heeft uitgebreide detectie- en responsmogelijkheden (XDR) aangekondigd met de introductie van het MVISION XDR- platform. Het betreft een cloudgebaseerde oplossing voor geavanceerd bedreigingsbeheer met volledige dekking gedurende de levenscyclus van een aanval met eenvoudige orkestratie en efficiënte respons.

MVISION XDR verbetert de effectiviteit van Security Operations Centers (SOC) met snelle risicobeperking en levert totale eigendomskosten (TCO) voor respons op dreigingen met de opname van MVISION Insight's proactieve dreigingsanalyses zo meldt de vendor.

Verder heeft McAfee nieuwe functies en functionaliteit aangekondigd voor MVISION Unified Cloud Edge (UCE) op MPOWER Digital 2020. Deze innovatie biedt een benadering van bescherming tegen ransomware en phishing-bedreigingen en omvat de eerste integratie van Remote Browser Isolation (RBI) -technologie met zijn real-time beschermingsstapel. Bovendien introduceerde McAfee Unified Data Loss Prevention (DLP) en incidentbeheer op apparaten, netwerken, internet en de cloud. Met deze verbeteringen op het gebied van bedreigingen en gegevensbescherming biedt MVISION UCE nu een nog uitgebreidere geconvergeerde benadering van beveiliging binnen deSecure Access Service Edge (SASE) -raamwerk , waardoor de kosten en complexiteit van bedrijfsbeveiliging drastisch worden verlaagd en tegelijkertijd maximale flexibiliteit vanuit de cloud wordt geboden.

McAfee heeft tot slot MVISION Cloud Native Application Protection Platform (CNAPP) aangekondigd. Het betrfeft geïntegreerde architectuur om het cloud-native applicatie-ecosysteem te beveiligen. MVISION CNAPP levert consistente gegevensbescherming, bedreigingspreventie, governance en compliance gedurende de levenscyclus van de cloud-native applicatie, inclusief container- en OS-gebaseerde workloads.

Terug naar nieuws overzicht
Security