Witold Kepinski - 30 oktober 2020

Fox-IT eigenaar NCC Group benoemt Inge Bryan tot managing director

Fox-IT eigenaar NCC Group benoemt Inge Bryan tot managing director image

NCC Group plc heeft Inge Bryan (foto) benoemd tot managing director voor de activiteiten van het bedrijf op het Europese vasteland, waaronder Fox-IT en het voormalige Fort Consult (Denemarken). Haar aanstelling gaat in op 1 januari 2021. Bryan wordt ook lid van het Group Executive Committee van NCC Group.

Op dit moment is Bryan nog lid van het cybersecurity executiveteam van Deloitte Risk Advisory, dat de vitale infrastructuur van Nederland – inclusief de centrale overheid – beveiligt. Daarvoor vervulde zij diverse andere functies op het gebied van cyber en security, onder andere bij de Nationale Politie en bij de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD). Ook was ze Ambassaderaad Justitie en Veiligheid bij de Nederlandse ambassade in Parijs. In 2019 is Bryan door tijdschrift ‘Opzij’ opgenomen in de top 100 van meest invloedrijke vrouwen van ons land en in datzelfde jaar was zij ook een van de Nederlandse InspiringFifty: de lijst van 50 ‘Topvrouwen in Tech’.

Adam Palser, Chief Executive Officer van NCC Group: “Ik ben verheugd om Inge te mogen verwelkomen bij NCC Group. Ze brengt een schat aan cyber- en veiligheidservaring mee en is zich als geen ander bewust van de cruciale rol die cyberbeveiliging speelt bij het beschermen van onze samenleving. We hebben ambitieuze groeiplannen voor onze activiteiten in Europa en ik kijk ernaar uit om samen met Inge ons bedrijf verder laten groeien.”

Tot Bryan in januari begint aan haar nieuwe uitdaging, zal Robert Horton de activiteiten op het Europese vasteland op interim-basis blijven leiden. Tomas Sorensen-Boye, algemeen directeur van het voormalige Fort Consult (Kopenhagen), heeft besloten zijn carrière elders voort te zetten. Hij blijft wel als adviseur bij het bedrijf betrokken.

Palser vervolgt: “Ik dank Tomas voor zijn uitzonderlijke leiderschap en zijn inzet voor de groei van ons merk in Scandinavië en in de rest van Europa. Ik ben blij dat hij ons blijft adviseren op het gebied van onze Europese activiteiten en ben ervan overtuigd dat hij een geweldige steun zal zijn voor Inge, wanneer zij begint aan haar nieuwe job.”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024