Lenovo Tech World 2020 event is voor iedereen toegankelijk
29-10-2020 | door: Witold Kepinski

Lenovo Tech World 2020 event is voor iedereen toegankelijk

Lenovo organiseert dit jaar voor de vijfde keer zijn Tech World-evenement geheel digitaal. Op deze manier is de inhoud voor een breder publiek toegankelijk. Het tweedaagse evenement bestaat uit meer keynotes, diepgaande thought leadership-sessies en productdemonstraties dan ooit tevoren.

De leiders die spreken, zoals CEO Yuanqing Yang, en partners van Lenovo delen hun visie op een slimmere toekomst en leggen de nadruk op nieuwe inzichten die zij hebben opgedaan wegens de ongekende uitdagingen in 2020. De sessies verkennen nieuwe manieren van werken, zoals tools voor samenwerken op afstand en IoT-gestuurde veiligheidsmaatregelen voor degenen die terugkeren naar kantoor, opnieuw vormgegeven onderwijs (mogelijk gemaakt door zowel apparaten als online leerplatforms) en technologische grenzen gevormd door de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AI, opvouwbare schermen en AR/VR.

"Technologie biedt niet alleen oplossingen, maar wekt hoop, inspireert tot mogelijkheden en bevestigt dat menselijke intelligentie een verschil kan maken in een chaotische wereld", aldus Yuanqing Yang (foto), CEO van Lenovo. "Het is met deze passie en het geloof in technologie dat we Tech World 2020 lanceren, voor het eerst volledig virtueel."

Lees alle details hier.

Terug naar nieuws overzicht