Boomi lanceert Project LightSpeed

29-10-2020 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Boomi lanceert Project LightSpeed

Boomi, onderdeel van Dell Technologies en leverancier van cloudgebaseerde integration-Platform-as-a-Service-diensten (iPaaS), lanceert Project LightSpeed. Deze gepersonaliseerde datasynchronisatie-oplossing draait op de Intelligence and Platform Services van Boomi, waarmee het gebruiksgemak voor niet-technische gebruikers wordt vergroot. Hierdoor krijgen zakelijke gebruikers de benodigde tools om hun productiviteit te verhogen en sneller bedrijfsresultaten te boeken.

Datasynchronisatieprojecten kunnen technisch lastig, moeizaam en duur zijn om op te zetten. Met Project LightSpeed levert Boomi een iPaaS-oplossing voor gepersonaliseerde data-integratie en -synchronisatie. Project LightSpeed gebruikt data intelligence om de metadata van ruim 12.000 Boomi klanten te analyseren, en voegt deze inzichten samen met de unieke applicaties en data van iedere gebruiker. Op basis van deze gegevens geeft het platform vervolgens aanbevelingen die automatisch een datasynchronisatie-oplossing aanmaken die afgestemd is op het daadwerkelijke gebruik. Gebruikers kunnen zo snel van start met hun datasynchronisatie-projecten, zonder dat ze alle integratieprocessen tussen applicaties in kaart hoeven te brengen of te configureren.

Taken automatiseren

Project LightSpeed zorgt voor een vermindering in tijd en complexiteit in de configuratie en implementatie van veelvoorkomende ‘hub-and-spoke’ datasynchronisatieprojecten. De oplossing automatiseert de meerderheid van de moeilijke en tijdrovende taken, inclusief data-analyse, modeldefiniëring en veldtoewijzingen. Project LightSpeed neemt hierdoor projectcomplexiteit weg en versnelt de time-to-value voor zakelijke gebruikers door hen de hulpmiddelen te bieden die een positieve impact maken op de omzet.

“Snelheid, gebruiksgemak en productiviteit zijn onderdeel van het DNA van Boomi en staan aan de basis van alles we doen als organisatie”, zegt Ed Macosky, Head of Product bij Boomi. “Met deze nieuwe gebruiksmogelijkheden in het platform kunnen gebruikers sneller dan ooit innoveren en hun projectmomentum versnellen om in te spelen op constant veranderende behoeften.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud