Fortino Capital Partners benoemt Wouter van de Bunt als nieuwe partner in Nederland
28-10-2020 | door: Witold Kepinski

Fortino Capital Partners benoemt Wouter van de Bunt als nieuwe partner in Nederland

Fortino Capital Partners, een Europese investeerder in bedrijfssoftware, benoemt Wouter van de Bunt (59) tot partner in Nederland. Van de Bunt was eerder partner bij KPMG waar hij de afgelopen 20 jaar verschillende functies heeft bekleed, waarvan de laatste Global Head of Mergers & Acquisitions. Zijn focus lag in die functie op M&A binnen de nationale en internationale technologie-, media- en telecomsector.

Voorafgaand aan KPMG werkte hij een aantal jaren bij private equity en begon hij zijn carrière als accountant bij Ernst & Young.

Duco Sickinghe, managing partner Fortino Capital: "Met veel genoegen kondigen wij Wouter aan als onze partner met speciale aandacht voor de Nederlandse markt. Wouter brengt een schat aan kennis en inzichten mee in de markt van PaaS, SaaS en IT-diensten. Hij heeft de juiste ervaring en expertise om ondernemers te helpen bij de groei van hun bedrijf en bij het signaleren van mogelijke aanvullende acquisities. Met zijn aanwezigheid bij Fortino versterken wij onze aanwezigheid in Noordwest-Europa."

Terug naar nieuws overzicht