Dutch IT Security Survey: doe mee!

28-10-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Dutch IT Security Survey: doe mee!

Dutch IT Channel en markt intelligentie bureau Smart Profile zijn gestart met de Dutch IT Security Survey. Dit onderzoek belicht het gebruik van security toepassingen in Nederland en richt zich op IT-beslissers en de IT-industrie, zoals resellers, leveranciers en distributeurs. Het onderzoek maakt deel uit van het Dutch IT Security Project dat onlangs van start is gegaan. Doe nu mee via deze link!

Het onderzoek wordt nu online uitgevoerd waarbij lezers wordt gevraagd naar hun mening en visie over diverse cybersecurity onderwerpen. Denk hierbij aan het voeren van een succesvolle security strategie en best practices om organisaties te beschermen tegen zaken zoals ransomware.

De onderzoeksresultaten van de Dutch IT Security Survey worden begin december 2020 op de websites van dutchitchannel.nlexecutive-people.nl en in het Dutch IT Channel Magazine gepubliceerd.

Doe nu mee en u ontvangt het onderzoeksrapport begin december 2020 in uw mailbox. We hebben slechts enkele minuten nodig van uw kostbare tijd voor het invullen van de Survey.

Doe mee aan het onderzoek door een keuze te maken:

Bent u eindgebruiker (IT beslisser) klik dan HIER.

Bent u werkzaam in de IT industrie (channel) klik dan HIER.

Kijk voor alle informatie over het Dutch IT Security Project op: www.dutchitchannel.nl/security

Tot slot: alle antwoorden worden anoniem verzameld en uiteraard met uiterste zorg behandeld.

Terug naar nieuws overzicht
Security