Boomi gaat partnerships aan met Snowflake en Aible

27-10-2020 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Boomi gaat partnerships aan met Snowflake en Aible

Boomi, onderdeel van Dell Technologies en leverancier van cloud-based Integration-Platform-as-a-Service-diensten (iPaaS), gaat partnerships aan met Snowflake en het geautomatiseerde machine learning-platform Aible. Het partnership met Snowflake zorgt voor een enterprise data management-oplossing die de hele customer lifecycle omvat en organisaties realtime data-inzichten biedt. Samen met Aible helpt Boomi zakelijke gebruikers om sneller en gemakkelijker AI-modellen te lanceren.

Met de combinatie van het open Boomi AtomSphere cloudplatform en het cloud data-platform van Snowflake kunnen gebruikers bedrijfsresultaten versnellen met behulp van hun bedrijfsgegevens. Zo kunnen gebruikers in enkele minuten en zonder te coderen data naar Snowflake verplaatsen, applicatie-informatie integreren, apps maken op basis van Snowflake data én realtime inzichten delen met andere medewerkers. Deze low-code-aanpak is schaalbaar en flexibel, omdat workloads optimaal kunnen worden verwerkt.

Snowflake Ready Technology

De Data Catalog and Preparation dienst is gevalideerd als ‘Snowflake Ready Technology’. Dit programma controleert of partnerintegraties voldoen aan de best practices van Snowflake en gebruikers eenvoudig integraties met goede gebruikservaring kunnen vinden. “Ruim 70% van de data binnen een organisatie is nog verborgen”, zegt Ed Macosky, Head of Product bij Boomi. “Boomi helpt klanten om die data te vinden, te begrijpen, en snel en betrouwbaar naar Snowflake te verplaatsen. Daar kan de data gebruikt worden om belangrijke beslissingen en zakelijke processen te ondersteunen.”

“Deze samenwerking is geweldig, omdat het platform van Boomi ontzettend veel functionaliteit levert”, zegt Colleen Kapase, Vice President Partners and Alliances bij Snowflake. “De combinatie van Snowflake en het Boomi-platform, inclusief Data Catalog en Prep, biedt onze klanten de mogelijkheid om hun investering in Snowflake te versnellen.”

“Met Boomi en Snowflake kunnen onze analisten veel dieper in hun data duiken, en deze combineren op voorheen onmogelijke manieren. Door deze verbeterde toepassingen van datawetenschap kan onze organisatie de logistiek optimaliseren en onze koolstofvoetafdruk verminderen”, zegt Dr. Scott Underwood, Senior Manager of Business Intelligence bij Cooke Aquaculture Inc., een grote internationale B2B visleverancier. “Het partnership tussen Boomi en Snowflake zorgt ervoor dat wij meer waarde toe kunnen voegen – alle betrokken partijen hebben hier baat bij. Bedrijfsanalisten en IT-teams kunnen beter samenwerken en sneller waarde toevoegen aan zowel onze organisatie als onze klanten. En dat is waarom we naar de cloud zijn gemigreerd.”

Aible

Door de toenemende hoeveelheid data die verwerkt moet worden, gebruiken organisaties steeds vaker AI om concurrentievoordeel te behalen. Maar AI-technologie is doorgaans complex en vereist diepgaande technische kennis om te implementeren. Aible vereenvoudigt de complexiteit van AI-modelontwikkeling.

Dankzij dit partnership kunnen gebruikers via Boomi hun data gebruiken om snel AI-modellen op te zetten. Hierdoor krijgen datawetenschappers meer tijd om andere uitdagingen aan te pakken. Gemeenschappelijke klanten krijgen toegang tot nieuwe manieren om hun data voor te bereiden, kunnen AI-modellen aan iedere databron koppelen en AI-modellen bouwen, ontwikkelen en implementeren zonder hiervoor te coderen. "De rol van AI als cruciale bouwsteen voor bedrijfssucces hangt af van de kwaliteit van de beschikbare data. Samen met Aible zorgen we dat onze klanten die benodigde datakwaliteit zonder coderen kunnen verkrijgen", zegt Macosky.

“Het is ontzettend waardevol als organisaties AI-gestuurde inzichten kunnen gebruiken om in onzekere omstandigheden de juiste beslissingen te nemen die bedrijfsresultaten verbeteren”, zegt Arijit Sengupta, oprichter en CEO van Aible. “Dit partnership met Boomi geeft gebruikers toegang tot die inzichten. Dankzij deze toegang tot AI, kunnen organisaties creatief en snel blijven inspelen op constant veranderende marktomstandigheden.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud