Adobe tweakt Creative Cloud applicaties en services aanbod

22-10-2020 | door: Witold Kepinski

Adobe tweakt Creative Cloud applicaties en services aanbod

Adobe heeft tijdens Adobe MAX belangrijke innovaties onthuld voor zijn Creative Cloud-applicaties en -services. Naast nieuwe functies, zoals neurale filters in Photoshop, brengt het bedrijf updates uit voor onder andere Lightroom, Premiere Pro en Illustrator. Ook zijn Adobe Illustrator-app voor iPad en Adobe Fresco-app voor iPhone gelanceerd.

MAX 2020 heeft als doel om creativiteit voor iedereen mogelijk te maken en wordt aangeboden als een gratis, internationaal evenement. Met 56 uur aan geplande live-sessies brengt Adobe MAX inspiratie, specifieke productdetails, verschillende masterclasses en community events. Van doorgewinterde professionals tot studenten, en van social media experts tot hobbyisten: het evenement van dit jaar geeft makers eindeloze mogelijkheden om hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

HP kondigt op Adobe MAX zijn nieuwste innovaties aan op het gebied van HP Create Ecosystem. HP blijft het Create Ecosystem ontwikkelen en biedt de volgende generatie ontwerpers nieuwe remote oplossingen en de nodige tools om samen te werken, workflows te versnellen en te automatiseren. Op deze manier kunnen zij vanuit elke omgeving real-time werken en hun creaties delen. De highlights:

HP ZCentral met NVIDIA Omniverse biedt real-time tools voor samenwerking en co-creatie op afstand, ontworpen voor 3D-workflows.

De nieuwe HP Z25xs G3 en Z27xs G3 DreamColor displays vergroten en vereenvoudigen creatieve workflows.

HP Z Displays brengen ideeën tot leven met een optimale kleurnauwkeurigheid en ongeëvenaarde prestaties.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud