BeMSP en Spinpanel gaan partnership aan

23-10-2020 | door: Redactie

BeMSP en Spinpanel gaan partnership aan

BeMSP, integrator en coach voor MSP’s in Frankrijk en distributeur voor MSP-solutions en IT-leveranciers, kondigt een partnership aan met Spinpanel. Spinpanel is een speler op het gebied van Microsoft Cloud enablement en een oplossing voor Managed Service Providers.

“We zien dat steeds meer van onze MSP-partners een Microsoft Cloud solution gebruiken in hun bedrijf,” legt Thomas Bresse (directeur en co-founder van BeMSP) uit, ”maar het is een uitdaging om ze te beheren en factureren omdat zij ook steeds meer klanten krijgen. Daarom zijn we erg blij met de samenwerking met Spinpanel. Hierdoor kunnen we de groei van Microsoft-partners op de Franse markt blijven ondersteunen. Zo zorgen we ervoor dat MSP’s hun gebruik van de Microsoft Cloud voor Azure en de ‘modern workplace’ kunnen blijven uitbreiden terwijl ze hun facturatie verbeteren door middel van onder andere een Autotask integratie.”

Spinpanel is een Microsoft Cloud oplossing in de meest pure vorm. Het platform is gebouwd op het Microsoft Active Directory en door Spinpanel’s eigen achtergrond als MSP is het logisch dat ze meewerken aan een revolutie onder Microsoft Partners. Spinpanel’s krachtige en uitgebreide platform helpt MSP’s met het overwinnen van dagelijkse uitdagingen zoals licentie management, duidelijke inzichten in Azure, facturatie en het opzetten en uitrollen van de modern workplace. Spinpanel ondersteunt op het moment 3.1 miljoen Azure AD gebruikers in meer dan 33 landen. In iets meer dan 2 jaar ziet Spinpanel al een groei van meer dan 400% in Azure Consumed Revenue bij partners. Dit resulteert in een groei van omzet en verbetering van scorecard prestaties.

“We zijn erg blij met deze samenwerking met BeMSP als uitbreiding van onze aanwezigheid op de Franse markt. BeMSP is een bekende en vertrouwde adviseur voor veel MSP’s in Frankrijk en door middel van deze samenwerking kunnen zij nu alle voordelen van Spinpanel ervaren.” – Karel Saurwalt, Spinpanel CEO. Deze toegewijde multi-tier en multi-tenant oplossing geeft MSP’s de mogelijkheid om de transitie van on-premises naar een cloud-based omgeving van hun klanten te ondersteunen. “Bij Spinpanel zijn we ervan overtuigd dat de basis van het succes hebben met een cloud-oplossing ligt in een perfecte balans tussen uitstekende functionaliteit, schaalbaarheid, en winstgevende commerciële voordelen”, aldus Karel Saurwalt.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud
Cloud