Citrix en Upwork intensiveren samenwerking rond digital workplace toepassingen

21-10-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Citrix en Upwork intensiveren samenwerking rond digital workplace toepassingen

Citrix Systems, speler op het gebied van de Digital Workspace, en Upwork, aanbieder van een online talentoplossing, hebben aangekondigd dat ze hun samenwerking verder uitbreiden. De samenwerking richt zich op flexibele werkmodellen en snelle, gemakkelijke en veilige toegang tot gespecialiseerd talent, waar nu nog onvoldoende gebruik van wordt gemaakt om bedrijfsinnovatie en groei te stimuleren.

"De COVID-19 pandemie heeft onze manier van werken voorgoed veranderd en dwingt bedrijven na te denken over nieuwe manieren om het werk gedaan te krijgen", zegt David Henshall, President en CEO van Citrix. "Vooruitstrevende organisaties omarmen flexibel werk om hun talentpools te verbeteren en uit te breiden en om de vaardigheden op te bouwen en te verwerven die ze nodig hebben om hun bedrijf opnieuw vooruit te helpen."

Citrix en Upwork bieden organisaties een unieke oplossing om flexibiliteit en veiligheid mogelijk te maken. Met Citrix Workspace™ geven bedrijven hun werknemers een consistente, veilige en betrouwbare werkervaring, waarin ze de middelen en ruimte krijgen die ze nodig hebben om optimaal te presteren, ongeacht of dat thuis is, op kantoor of in het veld. Via Upwork krijgen bedrijven toegang tot een wereldwijde pool van bewezen talent, waardoor ze hun teams dynamisch kunnen aanpassen aan de veranderende zakelijke behoeften van het Nieuwe Werken.

"Citrix en Upwork ontwikkelen samen nieuwe innovatieve oplossingen die mensen in staat stellen om overal te werken, en die bedrijven helpen een flexibeler en productiever personeelsbestand op te bouwen", zegt Hayden Brown, President en CEO van Upwork. "Door deze samenwerking kunnen Citrix klanten naadloos gebruik maken van het aanbod van Upwork om toptalent uit de hele wereld op een efficiënte manier te vinden, aan het werk te krijgen en te behouden.”

Terug naar nieuws overzicht