Juniper Networks neemt SD-WAN specialist 128 Technology over

21-10-2020 | door: Witold Kepinski

Juniper Networks neemt SD-WAN specialist 128 Technology over

Juniper Networks, speler in veilige, AI-gestuurde netwerken, kondigt aan dat het bedrijf een definitieve overeenkomst heeft gesloten om 128 Technology over te nemen. Het overnamebedrag bedraagt 450 miljoen dollar.

De deal zal Juniper's AI-gedreven bedrijfsnetwerkportfolio verbeteren door 128 Technology's Session Smart -netwerken te verenigen met Juniper's best-in-class campus- en branche-oplossingen aangedreven door Mist AI.

Het gecombineerde portfolio zal de evolutie van de industrie versnellen van de eerste generatie SD-WAN-technologie die zich richt op het optimaliseren van verbindingen van branch-to-cloud naar een modern AI-gestuurd netwerk dat gebruikerservaringen van client-to-cloud optimaliseert, aldus Juniper Networks

Bovendien minimaliseert het Juniper-portfolio de IT-kosten met uitzonderlijk inzicht op klantniveau en zelfsturende netwerkautomatisering, en vermindert het de netwerkoverhead terwijl het een betere gebruikerservaring biedt voor voice over IP, 5G en samenwerkingstoepassingen zo meldt de Amerikaanse netwerkleverancier.

Terug naar nieuws overzicht