Datto wil meer dan half miljard dollar ophalen tijdens beursgang

Tim Weller, CEO Datto

17-10-2020 | door: Witold Kepinski

Datto wil meer dan half miljard dollar ophalen tijdens beursgang

Datto is van plan meer dan een half miljard dollar op te halen via zijn beursgang zo blijkt uit documenten die gedeponeerd zijn bij de Amerikaanse beurswaakhond Securities and Exchange Commission (SEC).

Datto ceo Tim Weller (foto) meldt met het kapitaal zijn MSP-ecosysteem te verstevigen. "Onze reis voorwaarts is als een leider in een ecosysteem dat bestaat uit wereldwijde partners, werknemers en andere leveranciers die tot nu toe ons succes hebben gecreëerd" zo meldt de ceo in de beursgang aanvraag bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC).

Weller schrijft verder: "Dit is jouw tijd. Weet alsjeblieft dat het zijn van een beursgenoteerd bedrijf de kern van Datto niet zal veranderen. We zijn verheugd om onze investeerdersbasis uit te breiden en het MSP-ecosysteem te verdedigen. Onze MSP-first-cultuur is diep geworteld - in technologische innovatie door uw ogen, in onze gedeelde bedrijfsmodellen met terugkerende inkomsten die zijn ontworpen om winstgevende groei te realiseren en de waarde van uw bedrijf op te bouwen."

Datto is een sterke speler in back-up, security en networking. Daarbij biedt het krachtige PSA-tools dankzij de overname van Autotask. Er zijn ruim 17.000 MSPs die Datto gebruiken.

Datto neemt het op tegen ConnectWise, SolarWinds MSP en Kaseya.

Terug naar nieuws overzicht
Security