Workiva en Advance Tax Compliance automatiseren tax compliance en tax reporting processen

Bart van Praag

15-10-2020 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Workiva en Advance Tax Compliance automatiseren tax compliance en tax reporting processen

Workiva sluit een samenwerkingsovereenkomst met Advance Tax Compliance (ATC). ATC is een onafhankelijke belastingadvies-, tax reporting- en compliancebedrijf uit Rotterdam.

ATC helpt zowel middelgrote ondernemingen als multinationals met de optimalisatie en automatisering van belastingprocessen, tax reporting en tax compliance. Door de samenwerking met Workiva ondersteunt ATC haar klanten beter met de digitale transformatie van finance processen met behulp van het Workiva-platform.

Digitale transformatie ondersteunen

Tim van Uden, Partner Technology bij Advance Tax Compliance, licht toe: “De digitale transformatie van bedrijven vereist niet alleen de juiste vaardigheden en ervaring: de oplossingen om deze visie te ondersteunen zijn misschien nog belangrijker. De samenwerking en de synergie tussen ATC en Workiva vormt de basis die ervoor zorgt dat organisaties worden ondersteund bij zowel hun uitdagingen op de korte termijn als in de toekomst.”

Ook Bart van Praag (foto), General Manager EMEA bij Workiva, is enthousiast over de samenwerking: “Workiva heeft een bewezen staat van dienst bij het helpen van klanten om hun finance, compliance en andere rapportageprocessen snel en succesvol te digitaliseren. De samenwerking met ATC zal Workiva nog verder op de kaart zetten bij bedrijven die kunnen profiteren van onze expertise op dat gebied om hun activiteiten verder te optimaliseren en zich klaar te maken voor de digitale toekomst.”

 

Terug naar nieuws overzicht