Rene Roersma wordt Sales Lead Northern Europe bij Turbonomic

Rene Roersma

06-11-2020 | door: Witold Kepinski

Rene Roersma wordt Sales Lead Northern Europe bij Turbonomic

Turbonomic, speler in Application Resource Management (ARM), heeft aangekondigd dat Rene Roersma is aangesteld als Sales Lead voor Noord-Europa. Hij rapporteert aan Hazid Mangroe, Vice President van EMEA.

Roersma zorgt voor groei van Turbonomic binnen de Top Enterprise-accounts in Noord-Europa. Hij werkt daarbij ook nauw samen met OEM-partners IBM en Cisco. Roersma zal tevens de OEM-partners van Turbonomic helpen om hun versie van Turbonomic met succes te verkopen aan het bestaande klantenbestand, waardoor organisaties automatisch de prestaties van applicaties kunnen verzekeren via beheer van onderliggende infrastructuur.

Voordat hij bij Turbonomic kwam, heeft Roersma twee decennia lang de nodige ervaring opgedaan in het leveren van softwareoplossingen aan ondernemingen ter ondersteuning van hun digitale innovatie-initiatieven. Roersma heeft verschillende verkoop- en leidinggevende functies bekleed bij snelgroeiende technologiebedrijven zoals Juniper Networks, Dell Boomi, Nutanix en Cohesity. Hij werkte daarbij samen met topklanten zoals ABN AMRO Bank, Euroclear, NXP Semiconductors, Philips, Liberty Global, Ziggo, Air France-KLM en Hero Group.

“Organisaties versnellen hun digitale transformaties om beter aan de behoeften van hun klanten te voldoen en concurrerend te blijven binnen hun branche. De behoefte aan een gemeenschappelijk datamodel is groot omdat applicatie prestaties hier direct van afhankelijk zijn. Dit model werkt met data van onderliggende infrastructuur bronnen en beheert en normaliseert deze”, aldus Hazid Mangroe, Vice President EMEA bij Turbonomic. "Door Rene aan boord te brengen, kunnen we niet alleen lokale ondersteuning bieden aan onze bestaande klanten in hun transformatie, maar ook zorgen voor verdere expansie binnen Noord-Europa."

Roersma voegt toe: “Ik vind het geweldig om bij Turbonomic te komen werken. Gezien de applicatie gedreven wereld waarin we leven, is de technologie een doorbraak voor onze klanten. Er is geen andere oplossing beschikbaar die de waarde biedt zoals Turbonomic doet voor grote ondernemingen. Hierdoor kunnen ze in het hoge tempo innoveren dat hun klanten ook van hen verlangen."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud