Lumen biedt wereldwijd een Cisco cloud gebaseerde collaboration service

14-10-2020 | door: Witold Kepinski

Lumen biedt wereldwijd een Cisco cloud gebaseerde collaboration service

Lumen breidt zijn Cisco Hosted Collaboration Solution (HCS) uit naar Europa, het Midden-Oosten, Azië en het Pacifische gebied. Cisco HCS is sinds 2014 beschikbaar in Noord-Amerika. Deze nieuwe, op de cloud gebaseerde en gehoste, uniforme samenwerkingsoplossing biedt klanten vereenvoudigde, op IP-gebaseerde spraak-, video- en berichtendiensten.

De belangrijkste functies van Cisco HCS zijn onder meer:

  • Geavanceerde spraakdiensten op basis van VoIP;
  • Videogesprekken en conferentiemogelijkheden, allemaal in de cloud;
  • Voicemail en geïntegreerde berichtenuitwisseling – vanaf een IP-telefoon, mobiele telefoon of desktop;
  • Instant messaging, telefoneren en vergaderen met één klik met behulp van Cisco Jabber;
  • Technologie om, waar je ook bent, aan vergaderingen en projecten deel te nemen of ze te beheren;
  • Een op de cloud gebaseerd contactcenter, met intelligente gespreksroutering en next-generation agent- en supervisor-desktops;
  • De mogelijkheid om inkomende IP-oproepen te verbinden naar specifieke telefoons, oproepen te verplaatsen tussen desktop en mobiele telefoon en zakelijke belfuncties te gebruiken, zoals conferenties en telefoonlijsten, vanaf je mobiele apparaat.

Essentieel voor de nieuwe werkervaring
Met de oplossing kunnen klanten gebruikmaken van Cisco Unified Communications Manager (Call Manager) en Collaboration Services. De Cisco HCS-service, geleverd door Lumen, omvat de volledige Cisco-gebruikerservaring met verschillende redundantieniveaus.

"Voorzien in de samenwerkingsbehoeften van werknemers die tegenwoordig veel op afstand werken is niet langer een luxe - het is essentieel voor de nieuwe werkervaring", aldus Craig Richter, Senior Director Product Management bij Lumen. "Cisco HCS voegt toonaangevende mogelijkheden toe aan het Lumen-portfolio, waardoor we nu uitzonderlijke klantervaringen en hoogwaardige end-to-end-service kunnen bieden aan een wereldwijd klantenbestand dat daar meer dan ooit behoefte aan heeft."

Terug naar nieuws overzicht