Applicatie security specialist Onapsis krijgt flinke kapitaalinjectie
09-10-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Applicatie security specialist Onapsis krijgt flinke kapitaalinjectie

Onapsis, speler op het gebied van bedrijfskritische cyberbeveiliging en compliance van applicaties, heeft aangekondigd dat het 55 miljoen dollar heeft opgehaald in Serie D-financiering onder leiding van Caisse de dépôt et plaatsing du Québec (CDPQ) en NightDragon met deelname van bestaande investeerders .406 Ventures, LLR Partners en Arsenal Venture Partners.

De investering zal worden gebruikt om het bedrijf aanzienlijk op te schalen door middel van snelle uitbreiding naar de bedrijfskritische markt voor SaaS-applicaties, te beginnen met bescherming en compliance voor Salesforce- en SuccessFactors-applicaties.

Deze nieuwe ondersteuning voor missiekritieke SaaS-applicaties stelt Onapsis in staat om zijn visie uit te voeren om de intelligente onderneming te beschermen en digitale transformatie-initiatieven te versnellen door cybersecurity- en compliance-oplossingen te leveren. Onder andere voor alle bedrijfskritische applicaties die on-premise draaien en gehost worden op cloud Infrastructure-as-a-Service (IaaS), Platform as a Service (PaaS) en Software as a Service (SaaS), evenals de API-gebaseerde integraties daartussen zo meldt het bedrijf.

Onapsis beschermt de bedrijfskritische applicaties. et Onapsis-platform biedt bruikbare inzichten, veilige verandering, geautomatiseerd beheer en continue monitoring voor kritieke systemen - ERP, CRM, PLM, HCM, SCM en BI-applicaties - van leveranciers zoals SAP, Oracle, Salesforce en anderen.

Terug naar nieuws overzicht