Edge Configurator: een puzzel die zichzelf legt
11-10-2020
Deel dit artikel:

Edge Configurator: een puzzel die zichzelf legt

Grote kans dat ook jij al met Edge Computing in aanraking bent gekomen. Waarschijnlijk heb je dan ook ervaren dat het niet gemakkelijk is om een local edge oplossing te ontwerpen. Door een woud van product SKU’s, onderdelen en configuratiemogelijkheden is het toch een beetje een mijnenveld om een passende oplossing van componenten te ontwerpen die naadloos op elkaar aansluiten. Was er nou maar een gemakkelijke configurator die al dat lastige werk voor je deed… 

Goed nieuws: die bestaat al! Met de APC Local Edge Configurator kan je gemakkelijk een nieuwe edge-omgeving inrichten of een bestaande wijzigen. De Local Edge Configurator is één van de vele voordelen van het partnerprogramma van APC by Schneider Electric, marktleider op het gebied van geïntegreerde fysieke infrastructuur en software voor maximale beschikbaarheid van IT-omgevingen en applicaties. Het partnerprogramma biedt jou als IT-professional alle mogelijkheden om kansen te benutten en te groeien. Binnen het programma heb je recht op kosteloze trainingen, allerlei marketing- en salestools en speciale kortingen en promoties die de winstgevendheid verbeteren.

Groei in de IT

Al die handige tools en middelen stellen je in staat om in de steeds veranderende IT-wereld bij te blijven en te groeien. Doordat alle ervaring, kennis en de producten van APC voor jou beschikbaar worden, wordt je eigen aanbod beter en breder. Bovendien profiteer je van de topreputatie van APC, dat bekend staat om zijn legendarische betrouwbaarheid en kwaliteit. En met behulp van de trainingsprogramma’s groeien jij en je collega’s ook.

Jaarlijkse APC Partner Awards

Die groei en ontwikkeling staan ieder jaar centraal bij de APC Partner Awards, waar de Partners of the Year worden gekozen. Dit zijn altijd de partners die zichzelf hebben onderscheiden in inzet, ontwikkeling en service op het gebied van edge computing, datacenter, e-commerce en meer. Tijdens de feestelijke live broadcast in juni werden onder andere Centralpoint, Ingram Micro, Simac Techniek en X-ICT bekroond en beloond voor hun harde werken. Dennis van der Vegte van X-ICT verwoordde het tijdens de uitreiking als volgt: “Ik zie dit als een beloning voor de energie, de tijd en de effort die we samen in ons partnership stoppen.”

Meld je nu aan

Word nu ook partner van APC en groei zelf door tot de absolute top in jouw IT-segment! Verbreed je aanbod, ontwikkel je kennis en verbeter je dienstverlening met het APC-partnerprogramma. Klik hier om je aan te melden. Dat is gemakkelijk en zó gedaan.

Twijfel je nog? Geen punt. We vertellen je graag meer over het partnerprogramma op deze pagina en wie weet ben je maandag al aan de slag met onze Local Edge Configurator.

Door: APC

Terug naar nieuws overzicht