BT sluit grote deal met TP ICAP

07-10-2020 | door: Witold Kepinski

BT sluit grote deal met TP ICAP

BT kondigt een zevenjarig contract aan met TP ICAP, een aanbieder van marktinfrastructuur. Het nieuwe contract zal zijn 700 medewerkers in Londen voorzien van een veilig, op software gebaseerd platform en applicaties met mogelijkheden om op afstand te werken. Door de nieuwe samenwerking zullen de uitvoerende diensten van TP ICAP op de verschillende voice-handelsplatformen verder worden versterkt.

BT Trading is een uniform communicatie- en samenwerkingsplatform (UCC) dat speciaal is ontwikkeld voor de hoogwaardige real-time handels-, regelgevings- en beveiligingsbehoeften van de wereldwijde kapitaalmarkten. Het is toegankelijk voor makelaars die op afstand werken en is uitgerust met geïntegreerde geavanceerde unified communications platforms van Microsoft en Cisco. Het bestaat uit een krachtige reeks toepassingen en apparaten die ofwel worden ondersteund door systemen die worden gehost door klanten in hun eigen datacenters, of door BT, of in de publieke cloud.

TP ICAP kan hierdoor ook de uitgaven voor bemiddelingsactiviteiten terugbrengen door de vermindering van het vastgoed dat nodig is voor de technologische infrastructuur en de locaties voor calamiteitenherstel.
BT implementeert ook zijn BT Trading soft turret app, die op een mobiel apparaat of PC de hardware turrets nabootst, ook wel dealer boards genoemd, die door effectenmakelaars op de beursvloer worden gebruikt. Dit zal de weerbaarheid van het bedrijf vergroten door ervoor te zorgen dat de makelaars kunnen communiceren met klanten en toegang hebben tot de markten, net alsof ze op kantoor zijn.

Om klanten te helpen bij het voldoen aan hun compliance-verplichtingen voor de beschikbaarheid van diensten en het opnemen van gesprekken, zorgt BT Trading Automation voor de operationele functionaliteit van de spraakopname en verifieert het de handhaving van het opnamebeleid. Als er een probleem is met de geluidsopname, worden de betrokken gebruikers automatisch afgemeld, zodat niet-opgenomen transacties niet kunnen plaatsvinden.

Terug naar nieuws overzicht