Ictivity verkrijgt Veeam VASP status

Robert-Jan Dullaart , Channel Director Benelux bij Veeam Software

07-10-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Ictivity verkrijgt Veeam VASP status

Veeam Software bekroont IT-dienstverlener Ictivity tot Veeam Accredited Service Partner (VASP). Het VASP-programma identificeert partners die over de juiste technische vaardigheden en kennis beschikken om toegevoegde waarde te leveren en betrouwbare service te bieden rondom Veeam-producten. Deze accreditatie wordt verleend aan de partijen met het hoogste Veeam-deskundigheidsniveau. Er zijn in Nederland slechts drie bedrijven met deze status, waaronder IT2Grow.

Veeam verwijst voor de implementatie en het beheer van haar producten, haar klanten door naar VASP-partners. In dergelijke projecten verzorgt Ictivity ook trainingen rondom Veeam om de IT-afdeling eigen te maken met de producten. De nu verkregen partnerstatus draagt bij aan een totaalaanbod van diensten.

Andrew Ehlen, Manager innovatie en dienstontwikkeling bij Ictivity: “We zijn trots dat we deze partnerstatus mogen ontvangen en kijken ernaar uit om op dit gebied veel mooie projecten op te pakken. De dienstverlening rondom Veeam maakt onderdeel uit van een totaalaanbod aan IT-diensten, van virtualisatie tot workspace-oplossingen en adoptietrainingen. De klantorganisatie hoeft hierdoor maar met één partij te schakelen, want wij kunnen het totale platform van de klant overzien. Hierbij stellen we altijd de eindgebruiker centraal; hij vormt het uitgangspunt van alles wat wij doen.”

Cloud en Security

Robert-Jan Dullaart (foto), Channel Director Benelux bij Veeam Software: “Het VASP-programma is een nieuwe fase ingegaan gedreven vanuit de behoefte van de klant. Uit onderzoek (2020, Veeam Data Protection Trends) blijkt dat ondanks het feit dat 80 procent van de bedrijven digitale transformatie op de agenda heeft staan, de uitvoering hiervan wordt belemmerd door gebrek aan beschikbare/gekwalificeerde IT medewerkers en afhankelijkheid van verouderde IT-infrastructuur. Koppel dit ook aan de Cloud Data Management-uitdagingen die veel bedrijven hebben, dan heb je als organisatie dus behoefte aan specialisten. Ictivity is één van die specialisten. Zij gaan, na een streng selectieproces, als VASP de komende twee jaar organisaties helpen bij voorgenoemde transformatie. De specialisten van Ictivity hebben de hoogste Veeam certificatie en leveren daarnaast gespecialiseerde complementaire diensten op onder meer het gebied van IT-Security en Cloud. Wij zijn ervan overtuigd dat de dienstverlening van het Ictivity team volledig voldoet aan de Veeam kwaliteitseisen en dat zij in de komende jaren flink wat bedrijven gaan helpen met een succesvolle transitie naar een moderne data management omgeving.”

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht