Wouter Hoeffnagel - 06 oktober 2020

Open Universiteit gunt aanbesteding voor servers en storage aan SLTN

Open Universiteit gunt aanbesteding voor servers en storage aan SLTN image

SLTN krijgt de aanbesteding van de Open Universiteit gegund voor servers en storageapparatuur. De Open Universiteit zocht middels een openbare aanbesteding naar een geschikte partner voor zowel de levering, bijbehorende adviesdiensten en het onderhoud van deze apparatuur. Uit een beoordeling van de inschrijvingen blijkt dat de inschrijving van SLTN de beste prijs-kwaliteit verhouding biedt.

De Open Universiteit is een niet-traditionele, publieke universiteit die zich richt op het ontwikkelen, innoveren en aanbieden van open hoger onderwijs. Door de inzet van virtualisatie streeft de Open Universiteit ernaar om haar serverpark zo efficiënt mogelijk in te zetten en te beheren. De aanbesteding servers en storage bestond uit twee percelen: de levering van zowel hardware als adviesdiensten en het onderhoud. De levering van hardware dient ter uitbreiding van de capaciteit en ter vervanging van afgeschreven apparatuur. Compatibiliteit met de reeds aanwezige producten is hierbij een cruciaal onderdeel. De Open Universiteit werkt sinds 2004 samen met SLTN. Deze overeenkomst wordt verlengd. Het gaat voor beide percelen om een overeenkomst met een looptijd van twee jaar, met de mogelijkheid om twee keer met een optiejaar te verlengen.

Eugène Tuijnman (foto), CEO SLTN: “Dat onze samenwerking met de Open Universiteit wordt voortgezet, is voor SLTN een prachtig compliment. Langdurige relaties zorgen ervoor dat we onze klanten nog vollediger kunnen ontzorgen. Ik ben dan ook trots op het team dat samen met de Open Universiteit een solide en betrouwbare oplossing neerzet.”