Redactie - 06 oktober 2020

Plauti biedt integratiemogelijkheden op Duplicate Check voor Salesforce

Plauti heeft aangekondigd dat het Duplicate Check voor Salesforce heeft vernieuwd. Het biedt hiermee nieuwe manieren om de controle en samenvoeging van dubbele records te integreren in data-entry processen. De Nederlandse app richt zich op het voorkomen en samenvoegen van dubbele records binnen Salesforce. Naast Flow Actions biedt het ook Apex plug-ins en een Apex en Rest API.

Duplicate Check, gebouwd op het Salesforce-platform, is momenteel beschikbaar op de Salesforce AppExchange. Duplicate Check is de meest populaire app in de categorie Data op de Salesforce AppExchange. De app helpt gebruikers de om hun sales- en marketingteams efficiënter te maken en de klantervaring te verbeteren door dubbele records te elimineren. De meeste gebruikers richten zich op het ontdubbelen van lead-, contact- en accountobjecten. Uniek aan Duplicate Check is een 100% native aanpak en de bundeling van zowel preventie als opschoning van dubbele records in één oplossing.

Sten Ebenau, CEO van Plauti, legt uit: "Onderzoek toont keer op keer aan dat datakwaliteit een bepalende factor is bij de adoptie van CRM. Om de drempel voor zowel gebruikers als Salesforce-beheerders te verminderen is het altijd ons doel geweest om te integreren in hun bestaande processen en hen niet te dwingen om een andere externe tool te gebruiken."