Westcon werkt samen met Avaya voor de verkoop van Avaya Cloud Office

Arno Beker, Managing Director Westcon Northern Europe

05-10-2020 | door: Redactie

Westcon werkt samen met Avaya voor de verkoop van Avaya Cloud Office

Westcon Nederland, een technologiedistributeur, neemt de Unified Communications as a Service oplossing van Avaya op in het portfolio: Avaya Cloud Office by RingCentral. De distributeur werkt over de hele wereld samen met Avaya, een speler in communicatie en samenwerking.

Westcon is een Master Agent voor het Unified Communications as a Service (UCaaS)-platform in heel Europa. De officiële lancering was op 29 september j.l. Westcon hoopt verder te bouwen op de succesvolle introductie van Avaya Cloud Office in het Verenigd Koninkrijk, die in juni plaatsvond. Dit gebeurt door bij zowel bij de partners als de eindgebruikersin Nederland de oplossing onder de aandacht te brengen.

Avaya Cloud Office ontwikkelt zich wereldwijd in een rap tempo en verbetert de manier waarop organisaties communiceren met klanten, partners en collega's. Dit gebeurt door middel van een alles-in-één oplossing die een naadloze samenwerking via meerdere kanalen mogelijk maakt. Door voice calls, team messaging, vergaderingen, conferenties en het delen van bestanden in één enkele oplossing mogelijk te maken, vermindert Avaya Cloud Office de kosten en de complexiteit. Tegelijkertijd stelt het werknemers in staat om te bellen, te vergaderen en berichten te delen via ieder apparaat, waar ze zich ook bevinden aldus Westcon.

Als European Master Agent voor Avaya Cloud Office heeft Westcon al een groot aantal partners gerekruteerd. De partners krijgen gratis verkoop- en technische training, marketingondersteuning en campagnes voor legacy gebruikersmigratie. De mogelijkheid om Master Agent voor UcaaS te worden is aantrekkelijk voor allerlei Value Added Resellers (VAR's) en consultants, niet alleen die met een voice-achtergrond. Eventuele partners hoeven namelijk alleen te weten of prospects een specifieke behoefte of uitdaging hebben waar aan kan worden voldaan en of het haalbaar is om het product of de dienst te implementeren. Het vereist geen investering in technische kennis of certificering. Partners ontvangen vervolgens maandelijkse commissies voor de duur van het klantcontract.

Arno Beker (foto), Managing Director Northern Europe, zegt: “Avaya Cloud Office vertegenwoordigt een oplossing die tot de absolute top behoort, geleverd door twee marktleiders op het gebied van Unified Communications: Avaya en RingCentral. Beide leveranciers hebben een sterke reputatie, die blijft groeien. We zijn er trots op dat we daaraan kunnen bijdragen. Wij geloven dat Avaya Cloud Office een geweldige kans biedt om te voldoen aan de toenemende behoeften van de Nederlandse markt. Deze ontwikkelt zich in de richting van UC vanuit de cloud en met ons onboarding-programma maken we het gemakkelijk en winstgevend voor partners.”

Trevor von Puttkammer, AVAYA International Distribution leader, zegt: “We zijn blij dat Westcon Nederlandse partners en klanten helpt om de voordelen van onze nieuwe UCaaS-oplossing te realiseren. Westcon is een strategische distributiepartner van Avaya. De goede relaties die Westcon onderhoudt binnen de markt en de waarde die het bedrijf oplevert voor zijn klanten zullen ons zeker helpen om de keuze voor Avaya Cloud Office te stimuleren.”

Terug naar nieuws overzicht