AppianEUROPE20 Virtual Conference

05-10-2020
Deel dit artikel:

AppianEUROPE20 Virtual Conference

Appian EUROPE20, het gratis digitale evenement van Appian op 14 en 15 oktober, zal dit jaar een combinatie zijn van live en on-demand sessies. Iedere deelnemer zal vanuit huis de beste plek hebben om rechtstreeks te kunnen luisteren naar praktijkervaringen van experts uit de industrie op het gebied van digitale transformatie door middel van low-code en procesautomatisering. Registratie is mogelijk via appianeurope.com.

Twee dagen lang zullen leiders uit de industrie de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van low-code-ontwikkeling en procesautomatisering bespreken. Dit omvat het automatiseren van routinetaken met Robotic Process Automation (RPA), het vervangen van formulieren en papier door intelligente documentverwerking en het toepassen van Artificial Intelligence (AI) om sneller slimme beslissingen te nemen. Het evenement zal toelichten waarom low-code automatisering van cruciaal belang is om agile te blijven in tijden van verandering.

Hoor rechtstreeks van toonaangevende bedrijven uit Europa en het Midden-Oosten en productexperts van Appian, die met elkaar in gesprek gaan via live Q&A's. Keynote-sprekers zijn onder meer:

Garry Kasparov, voormalig wereldkampioen schaken, politiek activist, schrijver en voorstander van AI-technologie
Miguel Traquina, CIO Operations, Santander UK
Lulu Zhang, Head of Enabling Technologies, en Pasi Wiklund, Head of Intelligent Process Automation, KONE
Luca Verducci, Head of Operations, Governance and Transformation, Poste Italiane
Matt Calkins, CEO, Appian

Klanten van Appian zoals Santander (UK), KONE, Bexley Health, Poste Italiane, Abdul Latif Jameel (ALJ) en Gulf Agency Company (GAC) zullen hun verhalen en lessen delen over het transformeren van hun bedrijf en het oplossen van uitdagingen. Deelnemers kunnen ook dieper in de materie duiken door een meeting te boeken met een Appian-productexpert of door deel te nemen aan praktijksessies.

Op dag twee kunnen deelnemers zich aansluiten bij de Appian-community om als één geheel een wedstrijd te schaken tegen de legendarische grootmeester Garry Kasparov, die daarnaast ook een keynote zal geven. De wedstrijd zal plaatsvinden in een virtuele schaakomgeving gebouwd op het Appian platform door sponsor Vuram.

Appian partners Infosys, KPMG, Coforge, Cognizant, Procensol en Convedo presenteren zich tijdens het event op de virtuele beursvloer

De COVID-19 pandemie heeft duidelijk gemaakt dat het van groot belang is om snel te innoveren in onvoorziene omstandigheden. Ontdek hoe Appian's full-stack procesautomatisering, geleverd met de snelheid van low-code, de beste mogelijkheden bieden voor organisaties om de ontwikkelingen voor te blijven. Lees meer op appianeurope.com

Terug naar nieuws overzicht