Microsoft presenteert nieuw Surface aanbod

02-10-2020 | door: Witold Kepinski

Microsoft presenteert nieuw Surface aanbod

Pete Kyriacou, Vice President Surface bij Microsoft, presenteerde in dit blog de nieuwe Surface Laptop Go, een update van de Surface Pro X en nieuwe Surface accessoires, zoals het Microsoft Designer Compact toetsenbord, de Microsoft 4K Wireless Display Adapter en de Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse. Deze maken het mogelijk maken om (thuis) de ultieme werkplek te creëren, aldus Microsoft

Surface Laptop Go is de perfecte balans tussen stijl, prestaties en levensduur van de batterij. Samen in de lichtste, meest betaalbare Surface laptop ooit. Het device heeft een prachtige 12,4" PixelSense touchscreen display, een groot precisie trackpad en een full-size toetsenbord met 1,3 mm toetsen voor een nauwkeurige en comfortabele type-ervaring.

Voor een snelle en veilige aanmelding heeft Surface Laptop Go een Fingerprint Power Button met een One Touch sign-in via Windows Hello. De One Touch inlogfunctie biedt ook snelle, beveiligde toegang tot bijvoorbeeld de OneDrive Personal Vault bestanden.

Surface Laptop Go beschikt over een 10e generatie Intel i5 Quad-Core processor met maximaal 16GB RAM en 256GB opslag. Elke configuratie is geoptimaliseerd voor prestaties en levensduur van de batterij. Alle configuraties van Surface Laptop Go voelen snel aan, zelfs op het instapniveau, waarbij optimaal wordt geprofiteerd van werken in de Cloud, zoals met Microsoft 365 en online opslag. Het device beschikt over Fast Charging en heeft een batterijduur tot 13 uur.

Surface Laptop Go – die over een USB A en USB C-poort beschikt – heeft een ingebouwde 720p HD-camera en Studio Mics voor optimale videovergaderingen via bijvoorbeeld Microsoft Teams. De Omnisonic Speakers en Dolby Audio voorzien in verbazingwekkend goed geluid, of het nu gaat om een videogesprek, het bekijken van een film of het luisteren naar muziek.

De nieuwe Surface Laptop Go is vanaf 27 oktober verkrijgbaar voor een adviesprijs vanaf €649 (inclusief BTW) in de platinum-uitvoering.

Surface Pro X

De neiwue Surface Pro X beschikt over een aangepaste processor en een nieuwe Platinum-afwerking en samen met nieuwe app-ervaringen resulteert dit in een langere levensduur van de batterij en betere prestaties voor alle Surface Pro X-apparaten. Surface Pro X is vanaf 27 oktober verkrijgbaar voor een adviesprijs vanaf €1.699 en is beschikbaar in de kleuren platinum en zwart.

Nieuwe Microsoft accessoires

Microsoft introduceert een vijftal nieuwe accessoires om de (thuis)werkplek kleur te geven, waaronder de Microsoft Designer Compact Keyboard.

De nieuwe Surface Laptop Go en de nieuwe Surface Pro X, zijn vanaf 1 oktober beschikbaar voor pre-order in de Microsoft Store.

Terug naar nieuws overzicht