Avaya Cloud Office nu ook in Nederland beschikbaar

Michiel Noordermeer, Managing Director Avaya Nederland

01-10-2020 | door: Witold Kepinski

Avaya Cloud Office nu ook in Nederland beschikbaar

Avaya en RingCentral breiden de beschikbaarheid van Avaya Cloud Office by RingCentral uit binnen Europa. De oplossing is nu algemeen beschikbaar in Nederland, Frankrijk en Ierland. Deze uitbreiding van Avaya Cloud Office volgt op de introductie van de oplossing in Canada, het Verenigd Koninkrijk en Australië in juni en de Verenigde Staten in maart. Sindsdien wordt de oplossing steeds vaker gebruikt, met een groeiend aantal nieuwe klanten in elk land waar Avaya Cloud Office beschikbaar is.

"Het is nu belangrijker dan ooit dat leveranciers in UC&C in staat zijn om UCaaS te leveren aan zowel nieuwe als potentiële klanten", zegt Oru Mohiuddin, Research Manager Enterprise Communications & Collaboration, IDC. Volgens de voorspelling van IDC Europe zal UCaaS tussen 2019 en 2023 groeien met een gecombineerd jaarlijks groeipercentage van 23,3% [1]. Dit is meer dan het verwachte percentage van 17,1% in de periode vóór COVID-19. "Avaya Cloud Office is nu beschikbaar in Frankrijk, Ierland en Nederland en volgt het succes dat Avaya heeft geboekt in Noord-Amerika, Australië en andere Europese landen. Dit is om samenwerking op afstand te vereenvoudigen, aangezien thuiswerken de nieuwe norm wordt in de post-crisisperiode. Het is echter niet alleen genoeg om UCaaS te bieden - het moet ook flexibel, agile, zonder frictie, schaalbaar, omnichannel en veilig zijn om tegemoet te komen aan de verschillende behoeften van ondernemingen."

Vanaf nu kunnen organisaties in Nederland, Frankrijk en Ierland profiteren van dezelfde functies die beschikbaar zijn voor alle Avaya Cloud Office-klanten. Het gaat onder meer om extra migratietools, verbeterde ondersteuning van apparaten, geavanceerd telefoniebeheer en andere mogelijkheden.

“Avaya Cloud Office levert een enorme return on investment op voor onze klanten, die de flexibiliteit en betrouwbaarheid van de oplossing waarderen”, zegt Michiel Noordermeer (foto) Managing Director Avaya Nederland. “In het afgelopen kwartaal hebben we met dit overtuigende UCaaS-aanbod een enthousiaste groep klanten en partners aan ons gebonden. Naarmate we de beschikbaarheid van Avaya Cloud Office in Europa uitbreiden, kunnen we meer klanten helpen om positieve bedrijfsresultaten te bereiken terwijl ze overgaan op nieuwe manieren van werken en engagement.”

Naast de onlangs aangekondigde functies, krijgen Avaya Cloud Office-klanten de beschikking over nieuwe mogelijkheden, zoals:

Uniforme desktop-app met Avaya-branding: De app biedt een totaal nieuwe user experience voor bedrijfscommunicatie. Het strakke en vernieuwde ontwerp van de desktop-applicatie biedt een geïntegreerde ervaring tussen messaging-, video- en telefoondiensten op één plek. Dit komt de productiviteit van gebruikers ten goede. Met de app kunnen gebruikers ook schakelen tussen verschillende apparaten terwijl ze deelnemen aan videovergaderingen.

Video met Avaya-branding: De complete vergaderervaring is mogelijk via de webbrowser. Gebruikers hoeven dus geen applicatie te downloaden en kunnen sneller dan voorheen hun vergaderingen starten.

Controles voor netwerkprestaties en videokwaliteit: Beheerders kunnen waarschuwingen instellen die hen proactief op de hoogte brengen van problemen met de gesprekskwaliteit of problemen met apparaten.

Beheerders- en veiligheidscontroles: Geven hosts meerdere beveiligingsopties bij het inplannen, starten of beheren van lopende vergaderingen om ongewenste deelnemers te voorkomen.

Adoptie- en gebruiksanalyse: Verschaft inzicht in de gebruiksgegevens om verbeterpunten te identificeren en manieren te ontdekken om klanten te helpen het meeste uit Avaya Cloud Office te halen.

“De vraag naar moderne cloud-communicatie is alleen maar groter geworden sinds we Avaya Cloud Office in maart 2020 gezamenlijk hebben gepresenteerd. Veel organisaties realiseren zich de voordelen van een krachtige UCaaS-oplossing”, aldus Phil Sorgen, chief revenue officer van RingCentral. “Avaya Cloud Office helpt om aan de communicatiebehoeften van deze organisaties te voldoen. En we zien de implementatie steeds verder toenemen naarmate we het wereldwijd uitrollen. We kijken ernaar uit om de mogelijkheden van onze gezamenlijke Europese klanten te vergroten door van deze functies gebruik te maken.”

Avaya heeft de aanzet gegeven tot een uitgebreide go-to-market-strategie in Europa. Het bedrijf heeft nieuwe Master Agent-partnerschappen aangekondigd om tegemoet te komen aan de groeiende regionale vraag naar Avaya Cloud Office. Zo heeft Avaya een Master Agent-overeenkomst getekend met Itancia en ScanSource om de oplossing snel te kunnen invoeren in Frankrijk. In Nederland zal Avaya Cloud Office worden aangeboden door ScanSource. Tot slot heeft Avaya haar Master Agent-contract met Westcon uitgebreid, zodat deze nu ook Ierland, Frankrijk en Nederland omvat.

[1] The Impact of COVID-19 on European Unified Communications and Collaboration doc # EUR146381420

Terug naar nieuws overzicht
Cloud