Apple specialist Pro Warehouse ontvangt drie ISO-certificeringen

Mark van den Broek, managing director Pro Warehouse

01-10-2020 | door: Witold Kepinski

Apple specialist Pro Warehouse ontvangt drie ISO-certificeringen

Apple Authorised Enterprise Reseller Pro Warehouse, specialist in Apple in het bedrijfsleven, is ISO-gecertificeerd voor ISO 9001, ISO 14001 en ISO 27001. Hiermee voldoet de organisatie aan internationale kwaliteitsnormen rondom bedrijfsvoering, het milieu en informatiebeveiligingsmanagement.

Mark van den Broek (foto), managing director bij Pro Warehouse; “We zijn ontzettend trots dat we deze ISO-certificeringen hebben behaald. Het behalen van drie certificaten tegelijk is namelijk best bijzonder. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel en met deze certificeringen laten we zien dat wij discreet omgaan met gegevens en bedrijfsgevoelige informatie, maar ook dat we verder kijken naar wat wij kunnen doen voor een betere toekomst en het milieu.”

Voor het behalen van de ISO-certificaten is een speciaal projectteam opgezet. Onder begeleiding van organisatie-adviesbureau De Vaart heeft dit team uitgebreid onderzocht hoe bedrijfsprocessen en werkwijzen kunnen worden verbeterd. “Eigenlijk is het behalen van de certificeringen een waardering voor waar we al jaren mee bezig zijn; het continu verbeteren van onze processen en diensten, zodat de beste service altijd gegarandeerd is”, aldus Mark van den Broek.

ISO 9001

Een wereldwijd erkende norm met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement en daardoor een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt. Met ISO 9001 is continue verbetering van kwaliteit, om zo goed mogelijk aan de behoeften van klanten te voldoen, altijd gewaarborgd.

ISO 14001

In de ISO 14001-norm staat beschreven hoe een organisatie procesmatig milieurisico’s kan beheersen en indien mogelijk voorkomen. Verduurzaming en verantwoordelijkheid zijn hierbij de hoofdthema’s en met een ISO 14001-certificaat laten organisaties zien dat ze maatschappelijk verantwoord ondernemen.

ISO 27001

Deze ISO-norm specificeert eisen voor het vaststellen, implementeren en verbeteren van een gedocumenteerd Information Security Management System (ISMS). Met dit certificaat toont een organisatie aan dat het privacy en het zorgvuldig omgaan met (klant)gegevens als zeer belangrijk beschouwt en dat de beveiliging van informatie goed is vastgelegd en geïmplementeerd.

Terug naar nieuws overzicht