GTT stelt Tom Homer aan als Senior Vice President Europe & EMEA Sales Lead
01-10-2020 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

GTT stelt Tom Homer aan als Senior Vice President Europe & EMEA Sales Lead

GTT Communications, internationale leverancier van cloud networking voor multinationals, voegt Tom Homer (foto) toe aan haar managementteam als Senior Vice President Europe. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de verkoop- en klantenserviceactiviteiten van GTT in de EMEA-regio. Homer brengt meer dan 25 jaar ervaring met zich mee en was voorheen werkzaam in de telecomsector in verschillende leidinggevende functies bij Telstra, Global Cloud Exchange en Cable & Wireless.

Homer had eerder een adviserende rol als Chief Customer Officer bij Laser Light, een hybride software-, satelliet- en glasvezelplatformorganisatie, waar hij verantwoordelijk was voor sales, productontwikkeling, marketing en de klantervaring. Voordien was hij Managing Director EMEA bij Telstra, waar hij toezag op de ontwikkeling en uitvoering van de regionale strategie. Daarnaast was hij projectsponsor voor Telstra’s wereldwijde customer advocacy-programma. Tijdens deze periode groeide de zichtbaarheid van het bedrijf aanzienlijk in de gehele regio.

'Bewezen staat van dienst'

“Tom heeft een bewezen staat van dienst in de internationale telecomsector waar het gaat om het behalen van aanzienlijke organische groei”, verklaart Ernie Ortega, Chief Revenue Officer en interim CEO bij GTT. “In zijn laatste rol leidde Tom een team dat de omzet in zijn regio bijna verdubbelde en de customer advocacy drastisch verbeterde. Ik ben ervan overtuigd dat zijn leiderschap een positieve impact zal hebben op de versnelling van de omzetgroei van GTT en de daarbij behorende klantgerichte doelstellingen.”

Homer is een ervaren deelnemer en veelgevraagde spreker op branche-evenementen over onderwerpen als cloud, digitale transformatie en software-defined netwerken.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People