Redactie - 30 september 2020

Dilaco heeft de overname van AIMED afgerond

Dilaco heeft de overname van AIMED afgerond. AIMED heeft zijn hoofdkantoor in 's Hertogenbosch, Nederland, en heeft een innovatiebureau in Zoetermeer. Het overnamebedrag is onbekend.

Het team van AIMED bestaat uit hoogopgeleide consultants gespecialiseerd in applicatie-packaging, distributie en beheer van applicaties. De activiteiten van AIMED omvatten Workplace-as-a-Service, AppLabs, een applicatiebeheer-as-a-service gericht op het MKB, en AIMED Academy die deskundige trainingsprogramma's biedt over applicatie- en werkplekbeheer.

Met deze overname versterkt Dilaco zijn optimalisatie- en inzetmogelijkheden in Workplace-as-a-Service en zijn adviescompetenties op het gebied van applicatiebeheer en systeembeheer. Door de overname wordt Dilaco stevig op de Nederlandse markt gevestigd en breidt het haar aanwezigheid bij lokale overheden en openbare diensten uit.

Piet Janssens, de leider van AIMED, zal toetreden tot het managementteam van Dilaco waar hij zich zal blijven richten op het opbouwen van het bedrijf, zowel binnen de Nederlandse markt als binnen de relevante expertisegebieden.