NETGEAR introduceert Insight Managed bedrijfsrouter BR200 voor thuiswerkers

30-09-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

NETGEAR introduceert Insight Managed bedrijfsrouter BR200 voor thuiswerkers

Netwerkspecialist NETGEAR, leverancier van netwerkproducten voor grote en kleine bedrijven, kondigt de nieuwe Insight Managed bedrijfsrouter BR200 aan. Deze router is gericht op bedrijven en thuiskantoren.

Werken op afstand, vanuit huis of een andere locatie is voor veel bedrijven onderdeel van het nieuwe normaal. Dit zorgt ervoor dat veel werknemers veilig en makkelijk toegang nodig hebben tot de interne server of intranet van het bedrijf. Met de nieuwe Insight Managed bedrijfsrouter (BR200) richt NETGEAR zich op bedrijven waarvan veel werknemers vanuit huis werken of met kantoren op andere locaties. Werknemers kunnen de BR200 thuis aansluiten op de BR200 die op het hoofdkantoor staat en zo op een veilige manier toegang krijgen tot bedrijfsgegevens op een server of netwerkopslag. De NETGEAR Insight Managed bedrijfsrouter kan zowel op afstand als lokaal worden beheerd. Dankzij NETGEAR Insight kan de router via ieder scherm, zowel smartphone, tablet of laptop, op afstand worden bewaakt.

“Bedrijven zijn steeds vaker op zoek naar een krachtige en veilige netwerkoplossingen die makkelijk te installeren en te beheren zijn” zegt Arend Karssies, Regional Director Benelux bij NETGEAR. “NETGEAR Business combineert het gemak van de Insight Management bedrijfsoplossing met een veilige VLAN en IPSec VPN, zodat de nieuwe router makkelijk en veilig beheerd kan worden.” De NETGEAR Insight Managed bedrijfsrouter is beschikbaar in Nederland voor een adviesprijs van €149.99.

Terug naar nieuws overzicht