Redactie - 25 september 2020

Coupa en Dynatos: partners met Value

In samenwerking met Coupa helpen wij organisaties om het uitgavenbeheer inzichtelijker te maken, te automatiseren en te optimaliseren. Met de Source-to-Pay software streven wij ernaar om maximale value uit de Spend Management van elke organisatie te halen.

De software van Coupa is voor ons een mooie toevoeging aan het portfolio om een complete financiële digitale transformatie mogelijk te maken zonder afhankelijk te zijn van één enkele softwareoplossing of aanbieder. Op deze manier bieden wij altijd de best passende oplossing voor uw bedrijfsprocessen.

We zijn dan ook zeer enthousiast over het partnerschap met Coupa, de marktleider op het gebied van Business Spend Managementsoftware. Door onze krachten te bundelen geven we u toegang tot het meest geavanceerde Procurement Cloud-platform.

Het Coupa platform

Voor Coupa geldt dat de community van partners, klanten en leveranciers aan de basis staan van het Business Spend Management platform. Met Coupa community intelligence verkrijgt u namelijk inzichten in hoe u uw bedrijfsprocessen kunt verbeteren en maakt deze verbeteringen ook meetbaar.

Coupa is daarmee het alles-in-één Business Spend Management platform. Coupa verandert de manier waarop bedrijven naar uitgaven kijken en hoe deze worden beheerd. In samenwerking met de community, creëert Coupa nieuwe en unieke mogelijkheden die klanten, partners en leveranciers helpen met het optimaliseren van Spend Management-processen. Het Coupa platform geeft bruikbare inzichten en oplossingen om bestaande uitgaven te beheren en om de financiële processen binnen de organisatie verder te optimaliseren.

Het platform innoveert met honderden innovaties en nieuwe mogelijkheden per jaar. Met het platform kunnen gebruikers dan ook inmiddels alle sourcing activiteiten en uitgaven uitvoeren, inclusief inkoop, facturering en betalingen aan de hand van de verschillende modules waaronder Coupa Pay voor uitgaande betalingen.

Het platform biedt krachtige modules voor alle verschillende afdelingen en werknemers. Met de verschillende applicaties biedt het Coupa platform een compleet Procurement platform, afgestemd op de behoeften van het bedrijf.

Door inkoopsoftware te gebruiken, kunnen bedrijven meer inzicht en controle krijgen over alle uitgaven en daarnaast veel tijd en geld besparen. Ook wordt de crediteurenafdeling ontlast door de factuurstromen te digitaliseren, ten behoeve van een efficiëntere, nauwkeurige en tijdige verwerking. Op die manier voegen we waarde toe aan uw Procurement afdeling en het algehele Purchase-to-Pay proces.

Lees meer over het optimaliseren van het inkoopproces, het platform van Coupa en het optimaliseren van de Spend Management strategie in de whitepaper “Source-to-Pay Optimalisatie”.

Door: Christian van Geel, VP Marketing Sales Dynatos