Redactie - 24 september 2020

CrowdStrike koopt Preempt Security

CrowdStrike koopt Preempt Security image

CrowdStrike Holdings, speler in door de cloud geleverde bescherming van eindpunten en cloudworkloads, heeft aangekondigd dat het heeft ingestemd met de overname van Preempt Security, een leverancier van security technologie voor realtime toegangscontrole en preventie van bedreigingen.

Volgens de voorwaarden van de overeenkomst zal CrowdStrike ongeveer 96 miljoen dollar betalen om Preempt Security te verwerven. De overname zal naar verwachting worden afgerond tijdens het fiscale derde kwartaal van CrowdStrike.

CrowdStrike en Preempt bieden samen een moderne Zero Trust-beveiligingsarchitectuur en bescherming tegen cyberbedreigingen om de gebruikers, endpoints en gegevens van organisaties te beschermen tegen moderne aanvallen, zonder de productiviteit of de gebruikerservaring in gevaar te brengen zo melden de twee partners.

Het combineren van werklastbeveiliging met identiteitsbescherming is fundamenteel voor het creƫren van echte Zero Trust-omgevingen. Met deze overname wil CrowdStrike klanten verbeterde Zero Trust-beveiligingsmogelijkheden bieden en het CrowdStrike Falcon -platform versterken met technologie voor voorwaardelijke toegang.

De toevoeging van de technologie van Preempt aan het CrowdStrike Falcon-platform helpt klanten end-to-end zichtbaarheid en handhaving van identiteitsgegevens te bereiken.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024