Techone legt hand op Mijnserver en Domeinwinkel

23-09-2020 | door: Redactie

Techone legt hand op Mijnserver en Domeinwinkel

Techone, een dienstverlener op gebied van cloud en telecommunicatie, neemt hostingprovider Mijnserver over. Met de overname van Mijnserver versterkt Techone haar positie in de branche. Mijnserver is de derde hostingprovider die wordt overgenomen.

Mijnserver bestaat sinds 2002 en biedt domeinnamen, webhosting en onderhoud aan. De hostingprovider beheert meer dan 25.000 domeinen, 8.000 websites en 500 servers. In de afgelopen 18 jaar heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een expert op het gebied van hosting. “De efficiënte overdracht door Techone verliep goed waardoor ik mij nu kan richten op andere zakelijke activiteiten”, aldus Kadir Dogan, voormalig eigenaar Mijnserver.

Techone, ondersteund door investeringsmaatschappij Nedvest, investeert in Nederlandse ICT-bedrijven en biedt ondersteuning aan op het gebied van techniek, organisatie en financiën. De ambitie van Techone is om de komende jaren uit te groeien naar een leidende onderneming op de Nederlandse markt in de sectoren IT-infrastructuur, telefonie en beveiliging. Coert Coomans, CEO van Techone: “Wij zijn erg blij dat Kadir het vertrouwen in ons als IT-specialist heeft gesteld en we kijken ernaar uit om Mijnserver verder te laten groeien.”

De directie van Mijnserver wordt nu gevoerd door het management van Protagonist.

Domeinwinkel

Techone heeft verder haar hosting activiteiten laten groeien en versterkt met de overname van Domeinwinkel. Hiermee versterkt Techone haar positie in deze branche. Naast Protagonist is Domeinwinkel de tweede gerenommeerde hosting provider die wordt overgenomen. Techone is een specialist op het gebied van Cloud en Telecom voor kleine en middel grote organisaties en wordt ondersteund door investeringsmaatschappij Nedvest. Techone is actief op zoek naar bedrijven die actief zijn in de Cloud- en Telecomindustrie om in deel te nemen.

Domeinwinkel bestaat sinds 2003 en heeft in deze jaren veel ervaring opgebouwd in het aanbieden en onderhouden van domeinnamen en webhosting. Domeinwinkel werkt met hoogwaardige servers en netwerk apparatuur die in Databarn Rivium te Capelle aan de IJssel staan. Kortom; 100% Nederlands en kwaliteit! ‘De efficiënte transactie door Techone heeft voor beperkte afleiding gezorgd en maakt dat ik me nu kan richten op mijn andere zakelijke activiteiten’ aldus Tijmen, voormalig eigenaar Domeinwinkel.

‘We zijn ontzettend trots dat we het stokje mogen overnemen van Tijmen en kijk er naar uit om verder te bouwen aan Domeinwinkel’ aldus Coert Coomans, CEO Techone

De directie van Domeinwinkel wordt nu gevoerd door het management van Protagonist.

Terug naar nieuws overzicht