Equinix breidt samenwerking met VMware uit

23-09-2020 | door: Redactie

Equinix breidt samenwerking met VMware uit

Equinix breidt de bestaande samenwerking met VMware uit om de digitale transformatie van klanten en partners te versnellen. Als onderdeel van de uitbreiding biedt VMware vanaf heden zijn SD-WAN Edge aan als een virtuele netwerkfunctie (VNF) op Equinix' Network Edge.

Daarnaast breidt VMware zijn aanwezigheid uit in Equinix International Business Exchange (IBX)-datacenters in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten, waaronder ook Amsterdam, om klanten wereldwijd meer connectiviteit te bieden.

Bill Long, Senior Vice President Product Management bij Equinix: “Er vindt al geruime tijd een architectonische shift plaats in IT, gedreven door datatransformatie. Door onze samenwerking met VMWare uit te breiden kunnen we een nieuwe en innovatieve oplossing bieden, om afstand-werkers te ondersteunen, disruptie te verminderen en de bedrijfsvoering op gang te houden. Samen kunnen we bedrijven helpen in slechts luttele minuten hun digitale infrastructuur aan de digital edge in te richten – zodat zij klaar zijn om sneller te digitaliseren, waar dan ook ter wereld.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud