Microsoft tweakt Power Platform en Dynamics 365

23-09-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Microsoft tweakt Power Platform en Dynamics 365

Microsoft kondigt nieuwe mogelijkheden aan binnen Microsoft Power Platform en Dynamics 365. Zo zijn er low-code-updates voor professionele ontwikkelaars met geïntegreerde Microsoft Power Apps, Microsoft Power Automate, Microsoft Power Virtual Agents en Microsoft Azure API Management-ervaring om oplossingen te schalen via Power Apps met low-code en te distribueren via Microsoft Teams.

Er nieuwe Power Platform SDLC-workflows (software development lifecycle) en sjablonen met GitHub-voorzieningen.

Power Virtual Agents en Microsoft Azure Bot Framework-integratie om bots te bouwen zonder code, plus een eenvoudigere publicatie-ervaring met één klik op Teams.

Diepere integratie van Power Apps en Teams, inclusief Power Apps-ontwerpapp binnen Teams, Project Oakdale voor een gratis low-code dataplatform en ondersteuning voor visuele stijl van Teams.

De preview van de Microsoft Power BI-app voor Teams, die een centrale, gepersonaliseerde thuisbasis biedt voor gegevens in Teams, helpt klanten om inzichten in de hele organisatie te schalen door ervoor te zorgen dat inzichten slechts een klik verwijderd zijn van waar gesprekken plaatsvinden en waar beslissingen worden genomen.

Power BI is nu native geïntegreerd met Excel en het is gemakkelijker dan ooit om vertrouwde Power BI-gegevenssets te ontdekken en ermee te werken die rechtstreeks in Excel worden vernieuwd, beheerd en beveiligd.

Twee nieuwe Power BI-aanbiedingen: Power BI Premium Per User als toegangspunt tot Premium en een nieuwe capaciteitsschaaloptie op aanvraag voor Premium-klanten.

De preview van Microsoft Power Automate Desktop, die robotic process automation (RPA) naar elke desktop brengt.

Een nieuw first-party spraakkanaal voor Microsoft Dynamics 365 Customer Service, gebouwd op Microsoft Azure Communication Services .

Nieuwe invoegtoepassingen voor Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management: Cloud en Edge Scale Unit en Inventory Visibility.

De algemene beschikbaarheid van Microsoft Dynamics 365 Project Operations in oktober.

Lees alle details op de Microsof pagina.

Terug naar nieuws overzicht