TU Delft HR processen gaan op AFAS draaien

21-09-2020

TU Delft HR processen gaan op AFAS draaien

De universiteit uit Delft, kiest voor AFAS om haar HR-processen te optimaliseren en verder te automatiseren. De universiteit met meer dan 19.000 studenten zesduizend medewerkers hoopt hierdoor een efficiëntieslag te maken, maar ook meer gebruiksgemak voor haar medewerkers te realiseren. aldus Ingrid Halewijn, HR-directeur bij de TU Delft.

De universiteit, bekend van vele overwinningen met zonneauto Nuna, Delft Hyperloop en de spin-off The Ocean Cleanup, wil met de keuze voor AFAS klaar het huidige HR-ICT landschap vereenvoudigen en toewerken naar een enkel kernsysteem voor alle HR-processen op de universiteit. Dit past precies bij de visie van AFAS die met haar software alle HR-, maar ook financiële en logistieke processen van een organisatie in één applicatie automatiseert. De TU wil daarnaast profiteren van best-practices die er zijn in de markt. Ingrid Halewijn daarover: “Softwareleveranciers als AFAS hebben al bij zoveel organisaties in Nederland de HR-processen ingericht, wij willen dan niet het wiel opnieuw uitvinden, maar juist profiteren van al die kennis en het in één keer goed doen”.

De TU Delft is na de Rijksuniversiteit Groningen, Universiteit Twente en de Technische Universiteit Eindhoven de vierde universiteit die in de afgelopen 2 jaar voor AFAS kiest.

Terug naar nieuws overzicht