Yenlo en Fides Consultancy & Solutions vormen combinatie

Ruben van der Zwan (Yenlo) en Sander Post (Fides)

21-09-2020 | door: Witold Kepinski

Yenlo en Fides Consultancy & Solutions vormen combinatie

Fides, een AFAS-migratie en integratie partner voor zorg en onderwijs, en Yenlo, de (keten)integratie specialist op het gebied van API en ESB-technologie, bundelen hun krachten om de integratie voor klanten met AFAS Profit, nog sneller, eenvoudiger en kwalitatief beter te kunnen ondersteunen. Om deze samenwerking te versterken neemt Yenlo een belang in Fides.

“Middels deze strategische samenwerking met Yenlo zijn wij in staat om onze migratie- en koppelingen technologie naar een veel hogere capaciteit, kwaliteit en snelheid te brengen. ”Fides komt uit de functionele integratie hoek en Yenlo vanuit de technische integratie hoek; de perfecte match!” zegt Sander Post, Algemeen Directeur van Fides. “Daarmee zijn wij in staat om onze voorsprong verder uit te bouwen en mee te groeien met de groeidoelstelling van AFAS in zowel de zorg- alsmede in de onderwijsmarkt, en zijn wij in staat om ook andere koppelingen aan te bieden aan onze klanten, zoals koppelingen met landelijke voorzieningen. Fides blijft Fides; alleen met meer ontwikkel- en integratiekracht door de samenwerking met Yenlo.”

“Yenlo heeft een belang genomen in Fides om zo onze reeds bestaande integratie oplossingen naar een bredere klantenbasis te kunnen leveren.” zegt Ruben van der Zwan, CEO en medeoprichter van Yenlo. “Daarnaast zijn wij erg verheugd over de diepgaande zorg- en onderwijsmarkt branchekennis die Fides met zich meebrengt. Middels deze branchekennis zijn wij in staat om meer en kwalitatief betere koppelingen middels API en ESB-technologie aan te bieden.”.

Terug naar nieuws overzicht