Protinus IT benoemt Jochem van Zelst als Director Infrastructure Solutions

Jochem van Zelst, Protinus

19-09-2020 | door: Witold Kepinski

Protinus IT benoemt Jochem van Zelst als Director Infrastructure Solutions

Jochem van Zelst (foto) is per 1 september benoemd als Director Infrastructure Solutions bij Protinus. Hij is afkomstig van Telindus waar hij als salesmanager heeft bijgedragen aan de groei van de omzet van Networking, Security, Datacenter en XaaS oplossingen en dienstverlening. “Ik hoorde dat Protinus behoefte had aan commerciële senioriteit op het gebied van infrastructuur vraagstukken. Het was voor mij reden om te kijken hoe ik ze daarin kon helpen. We waren er snel uit.”

Protinus IT heeft zich als onafhankelijke aanbieder van hardware, software, human skills en practices, ontwikkeld tot een van de hoofdrolspelers in het veld van grootschalige IT-verwerving. Binnen het partner-ecosysteem van Protinus is alle relevante IT-expertise beschikbaar. De centrale en lokale overheid, gezondheidszorg en educatie maar ook de grotere commerciële organisaties, blijken veel baat te hebben bij een leverancier als Protinus die het hen mogelijk maakt wendbaar te zijn binnen én door middel van raamovereenkomsten.

“De positie van Protinus, gebaseerd op een unieke formule die ontzettend veel potentie voor de toekomst blootlegt, geven mij een enorme drive omdat het erg goed past bij mijn eigen groeiambities. Het is heel mooi om klantvraagstukken te kunnen beantwoorden met de beste producten, diensten en expertise uit de markt; het partner-ecosysteem is daarmee een van de belangrijkste assets van Protinus. Daarnaast heb ik erg open en eerlijke gesprekken gehad en gemerkt dat het gewoon een ontzettend leuk bedrijf is om voor te werken.”

Vincent Verbiesen: “Jochem heeft veel ervaring op het gebied van het vertalen van klantbehoeften in passende infrastructuur en as-a-service oplossingen. Die ervaring sluit goed aan bij onze groeidoelstellingen op dat gebied. We zijn niet alleen erg blij met zijn komst maar ook supertrots dat hij voor Protinus heeft gekozen!”

Terug naar nieuws overzicht
Security