Accenture Cloud First propositie gelanceerd

18-09-2020 | door: Witold Kepinski

Accenture Cloud First propositie gelanceerd

Accenture introduceert Accenture Cloud First en investeert de komende drie jaar drie miljard dollar om klanten in alle sectoren te helpen snel cloudgedreven bedrijven te worden. Het bedrijf wil de digitale transformatie bij klanten versnellen om zo sneller en op grotere schaal meer waarde voor hen te realiseren. Karthik Narain krijgt per 1 oktober de leiding over Accenture Cloud First en treedt toe tot het wereldwijde bestuur.

Accenture, dat nu zaken en personeel optimaliseert, boekte in boekjaar 2019 een cloudomzet van ongeveer elf miljard dollar. De diensten omvatten Software as a Service en migratie-, infrastructuur- en applicatie-clouddiensten.

Meer dan 100.000 cloudprofessionals van Accenture helpen klanten bij het vormgeven, verplaatsen, bouwen en beheren van hun bedrijfsvoering in de cloud en bij het realiseren van voordelen van de cloud op het gebied van zakelijke waarde, snelheid, kosten, talent en innovatie.

Julie Sweet,, chief executive officer van Accenture meldt in een persbericht: “COVID-19 heeft een nieuw omslagpunt gecreëerd dat vereist dat elk bedrijf de overstap naar de cloud drastisch moet versnellen als basis voor digitale transformatie. Daarmee zijn veerkracht, nieuwe ervaringen en producten, vertrouwen, snelheid en structurele kostenreducties op te bouwen, die nodig zijn in de nog steeds actuele gezondheids-, economische en maatschappelijke crisis, en die noodzakelijk zijn voor een betere toekomst voor iedereen. Accenture Cloud First en onze aanzienlijke investering tonen aan dat wij ons inzetten voor het leveren van meer waarde aan onze klanten op het moment dat zij die het meest nodig hebben. Digitale transformatie vraagt om cloud op schaal, en huidig leiderschap vereist dat elk bedrijf een 'cloud first'-bedrijf wordt.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud, Service
Cloud