Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
18-09-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Leaders of Innovation: Renne Bots en Barry Schiffer van EG Innovations

eG Innovations biedt een software performance management oplossing die in één console end-to-end de prestaties laat zien van applicaties, zoals van gevirtualiseerde omgevingen met onder andere Citrix en VMWare. De eG Enterprise toepassing, die geheel wordt verkocht via partners, geeft regie over de cloud werkplek met een dashboard om deze aan te sturen. Dutch IT-channel moderator Danny Frietman sprak hierover in een speciale Leaders of Innovation Video Show met Renne Bots (Area Sales Manager eG Innovations) en Barry Schiffer (Pre-Sales Consultant bij eG Innovations).

De eG Enterprise software monitort niet alleen hoe het zit met de performance van de eindgebruikers, hij geeft ook aan waar eventuele knelpunten zitten, zodat beheerders vrij eenvoudig oplossingen kunnen doorvoeren. Dit zorgt voor een hoge beschikbaarheid van applicaties en een beter user experience.

De eenvoud van het pakket en de geautomatiseerde monitoring/knelpuntenanalyse geeft beheerders de tijd om zich met meer strategische zaken bezig te houden, aldus eG Innovations.

https://www.eginnovations.com/nl/

Terug naar video overzicht