Broad Horizon neemt Deens IT-bedrijf Delegate over

Johan Taams, CEO van Broad Horizon

17-09-2020 | door: Redactie

Broad Horizon neemt Deens IT-bedrijf Delegate over

Broad Horizon heeft voor een onbekend bedrag Delegate overgenomen om zo tot de Scandinavische markt toe te treden. In de afgelopen jaren heeft Delegate laten zien dat ze heel goed in staat zijn om zeer getalenteerde medewerkers te werven, ontwikkelen en behouden in een zeer concurrerende markt. Met de overname is de Broad Horizon-portefeuille versterkt met nog meer bedrijfsapplicatie diensten en -kennis.

"We zijn ervan overtuigd dat de samenwerking met Broad Horizon heel goed is. Net als Delegate kenmerkt Broad Horizon zich door een ondernemende en zeer ambitieuze mentaliteit, waardoor de twee bedrijven elkaar uitstekend aanvullen. Het biedt een sterke basis om de zeer positieve ontwikkeling van Delegate voort te zetten en op basis van onze medewerkers en onze waardecreërende oplossingen te groeien", zegt Jakob Schou, CEO van Delegate.

"Sinds enige tijd hebben we de Scandinavische regio en vooral Denemarken op de lijst van internationale landen staan waar we ons graag zouden willen vestigen. Delegate bleek een van de meest gerenommeerde Microsoft-bedrijven in de Scandinavische regio te zijn. Hun portfolio past naadloos in onze M&A-strategie waarbij we de focus hebben op data &AI, bedrijfsapplicaties en managed services. "zegt Johan Taams (foto), CEO van Broad Horizon.

Met Delegate zal Broad Horizon een goed gepositioneerd en goed gestructureerd bedrijf hebben met een sterk management en aanzienlijke verdere groeimogelijkheden. Het is een genoegen om het stokje van een bedrijf in zo'n goede vorm als Delegate door te kunnen geven", zegt Klaus Holse, de vertrekkende bestuursvoorzitter van Delegate.

"Er is een goede match tussen Broad Horizon en Delegate. Ze zijn een belangrijke speler op Microsoft O365, Microsoft D365, Azure en IoT in Denemarken en ze zullen een belangrijke rol spelen in onze ambitie om te groeien in de Scandinavische regio", zegt Pieter Knook, bestuursvoorzitter van Broad Horizon.

Broad Horizon helpt klanten bij hun digitale transformatie en zorgt ervoor dat ze zich gemakkelijk kunnen aanpassen aan de uitdagingen die ze in hun markten hebben. Met ons complete portfolio kunnen we ervoor zorgen dat klanten altijd een stap voorop lopen. Dat is wat we bedoelen met Being Ahead.

Terug naar nieuws overzicht