Pure Storage brengt FlashBlade naar AWS Outposts

AWS Outposts rack

18-09-2020 | door: Witold Kepinski

Pure Storage brengt FlashBlade naar AWS Outposts

Pure Storage kondigt aan dat FlashBlade de Amazon Web Services (AWS) Outposts Ready-kwalificatie, onderdeel van het AWS Service Ready Program, heeft bereikt.

Pure Storage is een Advanced Technology Partner in het Amazon Web Services (AWS) Partner Network (APN). FlashBlade voor AWS Outposts biedt – volledig getest en met support - een hybride cloud-oplossing met all-flash performance, cloud-schaalbaarheid en de operationele eenvoud om moderne applicaties te versnellen en IT-silo's af te breken.

Met de gevalideerde integratie van FlashBlade met AWS Outposts kunnen AWS-klanten nu gebruik maken van een low-latency, high-performance unified fast file en object platform met native Amazon Simple Storage Service (Amazon S3) mogelijkheden, in combinatie met AWS-services, API's en tools. Allemaal met vereenvoudigd beheer en mogelijkheden voor containers in hun eigen datacenter. Deze oplossing maakt toepassingen mogelijk zoals artificial intelligence (AI), moderne analytics, DevOps, snelle recovery en de volgende generatie applicaties die een real-time respons en hoge doorvoer vereisen. Bovendien voldoet de oplossing aan de vereisten voor datasoevereiniteit, compliance en lokale verwerking.

AWS Outposts is een volledig beheerde dienst die de AWS-infrastructuur, AWS-diensten, API's en tools uitbreidt naar vrijwel elk datacenter, elke co-locatieruimte of elke on-premise faciliteit voor een werkelijk consistente hybride ervaring. Met de AWS Outposts Ready-kwalificatie onderscheidt Pure zich als APN-lid met een product dat volledig is getest op AWS Outposts. Ook geeft de kwalificatie aan dat Pure succesvolle integraties met AWS Outposts implementaties heeft gerealiseerd.

FlashBlade is beschikbaar en wordt ondersteund voor AWS-klanten via AWS Outposts Service Ready Program.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage, data, Cloud
Cloud