Witold Kepinski - 14 september 2020

Hyland koopt Alfresco

Hyland koopt Alfresco image

Hyland, aanbieder van contentdiensten, heeft een definitieve overeenkomst getekend voor de overname van Alfresco, een aanbieder van contentservices en oplossingen.

De transactie, die naar verwachting in het vierde kwartaal van 2020 zal worden afgerond, is onderhevig aan de gebruikelijke en gebruikelijke sluitingsvoorwaarden en wettelijke goedkeuringen.

Alfresco, met hoofdkantoor in Boston, ontwikkelt een modern, cloud-native Digital Business Platform dat oplossingen voor contentdiensten levert om de meest kritische informatie van organisaties te verbinden, beheren en beschermen. Bij het sluiten van de transactie zal naar verwachting de volledige Alfresco-activiteiten worden beheerd onder Hyland Software.

"We blijven ons bedrijf laten groeien en ontwikkelen ons platform organisch en via acquisities", aldus Bill Priemer (foto), president en CEO van Hyland. "Deze overname vergroot ons wereldwijde bereik, waardoor we meer organisaties kunnen helpen hun doelstellingen voor digitale transformatie te bereiken en beter geïnformeerd, mondiger en verbondener worden."

Door: Witold Kepinski