Nieuwe datum Dutch IT-channel Awards Gala

Nieuwe datum Dutch IT-channel Awards Gala

17-09-2020 | door: Redactie

Nieuwe datum Dutch IT-channel Awards Gala

Rekening houdend met de huidige COVID-19 omstandigheden wordt het Dutch IT-channel Awards Gala verplaatst naar 25 maart 2021. Witold Kepinski, hoofdredacteur Dutch IT-channel: “De organisatie van Dutch IT-channel  wil gezien alle voorbereidingen voor het grootste IT business gala van Nederland niet op het laatste moment een andere datum kiezen. Op deze manier hopen wij met zoveel mogelijk gasten en de spetterende show, die u van ons gewend bent, de Dutch IT-channel Awards uit te reiken.”

De verschuiving van het event naar 25 maart 2021 betekent dat de nominatie periode voor het indienen van cases op http://www.dutchitawards.nl/ wordt verlengd tot 1 november 2020. Daarna bekijkt de jury alle ingestuurde cases en maakt vervolgens de vijf genomineerden in iedere categorie bekend.

Kepinski: “Alle genomineerden ontvangen een mooie nominatie cassette die we persoonlijk overhandigen. Tevens ontvangen alle genomineerden een media kit voor het starten van het stemproces en verschijnt de Dutch IT-channel Awards Special. De Awards worden vervolgens 25 maart 2021 uitgereikt tijdens het Dutch IT-channel Awards Gala.

Voor meer informatie of sponsormogelijkheden bel of mail naar Yvonne Bansagi,
06-23 53 03 99 of y.bansagi@dutchitchannel.nl

Nomineer nu en ga voor alle informatie naar dutchitawards.nl.

Terug naar nieuws overzicht
Dutch IT-channel Awards