Dutch IT Channel kondigt Security Project & Day aan

Dutch IT Channel kondigt Security Project & Day aan

14-09-2020 | door: Witold Kepinski

Dutch IT Channel kondigt Security Project & Day aan

Het Dutch IT Security Project gaat van start. In dit interessante project belichten Dutch IT-channel en Executive-People de komende maanden cybersecurity met trends en oplossingen waarmee organisaties hun business en data kunnen beschermen. Tevens wordt er in samenwerking met Smart Profile een Security Survey onder IT-beslissers uitgevoerd over het gebruik van zakelijke security toepassingen in Nederland. Op dinsdag 1 december vindt in de Fokker Terminal Den Haag, als afsluiting van dit project, de Dutch IT Security Day plaats waarbij ook The Hague Security (HSD) Endorsing Partner is.

In de periode oktober-december 2020 wordt zowel online als in print veel aandacht besteed aan het Dutch IT Security Project. In die periode worden interviews en kennisartikelen gepubliceerd met Thought Leaders, beleidsmakers en bedrijven en organisaties over dit onderwerp op de speciale security website van Dutch IT-channel en Executive-People. Alle content wordt geplaatst op de social media kanalen van Dutch IT-channel en Executive-People.

Dutch IT Security Event (live event)

Het afsluitend event van de Dutch IT Security Day op 1 december in de Fokker Terminal in Den Haag biedt een interessant programma, voor eindgebruikers en mensen die werkzaam zijn in de IT-industrie. Uiteraard wordt alles uitgevoerd conform de COVID-19 richtlijnen. De organisatie heeft hierbij gekozen om het programma zowel in de ochtend als in de middag te organiseren , waardoor er zoveel mogelijk mensen kunnen komen. Ook zijn er breakout-sessies en een informatiemarkt waar de nieuwste trends en security oplossingen worden getoond. In deze opzet is er voldoende capaciteit en ruimte voor alle bezoekers en kan men ook conform de COVID-19 richtlijnen met elkaar netwerken in een speciale ‘Meet and Greet’ ruimte. Binnenkort kunnen bezoekers zich gratis inschrijven.

Security Survey

Markt intelligentie bureau Smart Profile presenteert op 1 december in de Fokker Terminal de uitkomsten van de Dutch IT Security Survey. Dit onderzoek presenteert de stand van zaken rond het gebruik ; adoptie van cybersecurity toepassingen bij IT-beslissers en aanbod van IT-industrie in Nederland. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door Smart Profile in samenwerking met Dutch IT-channel en Executive-People.

Wordt nu Partner

Participatie aan dit evenement is bijzonder interessant voor IT-leveranciers, distributeurs, datacenter partijen en service providers die graag hun security aanbod willen tonen en verkopen aan IT-beslissers en IT-dienstverleners, zoals resellers, MSP’s en system integratoren. In de aanloop naar het congres vinden tijdens het 'Dutch IT Security Project' interviews met sponsor partijen plaats die online gepubliceerd en gebundeld worden in de december 2020 editie van het Dutch IT-channel magazine.

Contact:

Voor informatie over en de sponsormogelijkheden van het Dutch IT Security Project neem contact op met:

Rob de Kleijnen: rdekleijnen@dutchitchannel.nl 06-40236803
Yvonne Bansagi:
y.bansagi@dutchitchannel.nl 06-23530399
Marc Jongbloed:
m.jongbloed@dutchitchannel.nl 06-43753759

Het Dutch IT Security Project wordt mede mogelijk gemaakt
door Smart Profile. The Hague Security Delta is ‘Endorsing Partner’ van het event. Binnenkort wordt de inschrijving geopend op www.dutchitchannel en www.executive-people.nl.

Terug naar nieuws overzicht
Security