Dutch IT Channel kondigt Security Project aan

14-09-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Dutch IT Channel kondigt Security Project aan

Het Dutch IT Security Project gaat van start. In dit interessante project belichten Dutch IT-channel en Executive-People via hun online, social media en het Dutch IT Channel magazine de komende maanden cybersecurity met trends en oplossingen waarmee organisaties hun business en data kunnen beschermen. Tevens wordt er in samenwerking met Smart Profile een Security Survey onder IT-beslissers uitgevoerd over het gebruik van zakelijke security toepassingen in Nederland.

In de periode oktober-december 2020 wordt zowel online als in print veel aandacht besteed aan het Dutch IT Security Project. In die periode worden interviews en kennisartikelen gepubliceerd met Thought Leaders, beleidsmakers en bedrijven en organisaties over dit onderwerp op de speciale security website van Dutch IT-channel en Executive-People. Alle content wordt geplaatst op de social media kanalen van Dutch IT-channel en Executive-People.

Security Survey

Markt intelligentie bureau Smart Profile presenteert in december de uitkomsten van de Dutch IT Security Survey. Dit onderzoek presenteert de stand van zaken rond het gebruik ; adoptie van cybersecurity toepassingen bij IT-beslissers en aanbod van IT-industrie in Nederland. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door Smart Profile in samenwerking met Dutch IT-channel en Executive-People.

Wordt nu Partner

Participatie aan dit project is bijzonder interessant voor IT-leveranciers, distributeurs, datacenter partijen en service providers die graag hun security aanbod willen tonen en verkopen aan IT-beslissers en IT-dienstverleners, zoals resellers, MSP’s en system integratoren. Komende weken vinden tijdens het 'Dutch IT Security Project' interviews met sponsor partijen plaats die online gepubliceerd en gebundeld worden in de december 2020 editie van het Dutch IT-channel magazine.

Contact:

Voor informatie over en de sponsormogelijkheden van het Dutch IT Security Project neem contact op met:

Rob de Kleijnen: [email protected] 06-40236803
Yvonne Bansagi:
[email protected] 06-23530399
Marc Jongbloed:
[email protected] 06-43753759

Het Dutch IT Security Project wordt mede mogelijk gemaakt door Smart Profile. The Hague Security Delta is ‘Endorsing Partner’.

Terug naar nieuws overzicht
Security