Novulo verwelkomt John Jaques als nieuwe CEO

John Jaques

09-09-2020 | door: Witold Kepinski

Novulo verwelkomt John Jaques als nieuwe CEO

Novulo, aanbieder van prescriptive low-code, stelt John Jaques (59) per 1 september aan als CEO. Jaques brengt meer dan 25 jaar managementervaring in de software business mee. Met zijn aantreden versterkt hij het huidige directieteam en wordt de verdere basis gelegd voor internationale expansie van Novulo. Jaques heeft een indrukwekkende carrière in de ICT-industrie. In diverse managementfuncties en als ondernemer heeft hij plezier in het leiden van scale-ups. Het afgelopen jaar was hij als COO Nordics medebepalend voor het succes van Avanade in deze regio. De carrière van Jaques staat in het teken van het succesvol maken van groeiende IT-afdelingen en bedrijven.

Frank Wille en Willem Badenhop, directie van Novulo: “Wij hebben flink geïnvesteerd in de ontwikkeling van ons platform en zijn nu klaar voor een volgende stap. Wij zijn erg enthousiast dat John zijn enorme netwerk en ervaring gaat inzetten om ons te leiden in de volgende groeifase. Hij is een dynamische, klantgerichte en betrokken leider met een schat aan ervaring. Ruim tien jaar geleden zijn we begonnen met het realiseren van een eigen visie op bedrijfssoftware. Software waarin je als bedrijf nooit vastloopt en altijd zelf de regie kunt blijven voeren. Onze unieke technologie wordt inmiddels ingezet door een breed klantportfolio en erkend door internationale onderzoeksbureaus. We hebben de afgelopen jaren een mooie autonome groei gerealiseerd en een sterke basis gelegd. We zijn er van overtuigd dat John, met zijn sterke strategische, commerciele en communicatieve capaciteiten, in staat is om succesvol uitvoering te geven aan de groeistrategie van Novulo.”

Nieuw tijdperk in software delivery
Jaques legt de komende jaren de focus op verdere groei en uitbreiding van het ecosysteem van Novulo. “Dankzij de consistente focus op de ontwikkeling van het platform heeft Novulo een uitstekende uitgangspositie voor de komende jaren. Prescriptive low-code luidt een nieuw tijdperk in in software delivery. Ik ben ervan overtuigd dat deze vorm, waarbij organisaties hun bedrijfssoftware zelf kunnen samenstellen en continu kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden, de toekomst is. Het Novulo platform blijven we samen met onze klanten en partners ontwikkelen, om zo nieuwe maatstaven te stellen op het vlak van schaalbaarheid, flexibiliteit en gebruiksgemak. Ik kijk ernaar uit om samen met ons sterke team het ecosysteem uit te breiden en Novulo verder op de kaart te zetten.”

Terug naar nieuws overzicht