Dovilo introduceert diensten op basis van Dell EMC PowerStore

Dell EMC PowerStore

10-09-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Dovilo introduceert diensten op basis van Dell EMC PowerStore

Dovilo lanceert zijn Dovilo Intelligent Multi Cloud. Deze aanpasbare dienstenportfolio biedt een volledig schaalbare en flexibele ICT-omgeving. Het betekent daarnaast de introductie van de Dell EMC PowerStore op de Nederlandse markt.

Dovilo Intelligent Multi Cloud

De kosten om de omgeving afdoende te moderniseren, vormen voor de meeste middelgrote organisaties een hoge drempel. De vervanging van bestaande systemen en oplossingen vragen om grote investeringen, en toekomstbestendigheid vraagt om een nauwkeurige en vaak ook complexe aanpak, aldus Dovilo. Dovilo Intelligent Multi Cloud is een platform voor de ntegratie van de public cloud van Microsoft Azure en AWS met een eigen virtual datacenter en de on-premises systemen van het bedrijf zelf onder andere gehuisvest in de datacenters van Dataplace. Hierdoor krijgen klanten een omgeving die de schaalbaarheid en flexibiliteit biedt die cruciaal is voor de markt van nu aldus Dovilo.

Nederlandse primeur van Dell EMC PowerStore

Dovilo Intelligent Multi Cloud is als eerste dienst in Nederland gebaseerd op Dell EMC PowerStore, een baanbrekende datacentrische appliance geschikt voor de meest geavanceerde datamanagement en business continuity. Het ondersteunt iedere workload waar deze ook draait: in een Virtual Datacenter, een on-premises datacenter of in de public cloud. Dell EMC PowerStore heeft ingebouwde kunstmatige intelligentie en machine learning die de middelen, behoefte van applicaties en storagebenodigdheden continu analyseert voor een optimale balans, aldus Dovilo.

Intelligente plaatsing van VM’s

Dovilo Intelligent Multi Cloud biedt hiermee flexibele resource scaling en de mogelijkheid om ICT-systemen zo efficiënt mogelijk in te zetten. Door virtuele machines dynamisch, intelligent en geautomatiseerd te plaatsen waar ze het best tot hun recht komen. In combinatie met de gespecialiseerde en altijd beschikbare dienstverlening van Dovilo, maakt dit het nieuwe platform uitermate geschikt voor verandertrajecten zonder dat de interne dienstverlening hierbij risico loopt.

“De belangrijkste afwegingen die middelgrote bedrijven moeten maken onder de huidige economische omstandigheden, hangen in vrijwel alle gevallen samen met de kosten”, zegt Bertram Rutte, oprichter van Dovilo. “Efficiëntie en schaalbaarheid zijn hierdoor cruciaal bij moderniserings- en consolidatie trajecten, omdat deze de operationele kosten direct terugbrengen. Zowel op de korte als de lange termijn. Met Dovilo Intelligent Multi Cloud kunnen hebben wij bewezen in staat te zijn bij verschillende bedrijven tot maar liefst 40 procent van hun maandelijkse operationale kosten te besparen. Hun ICT werd niet alleen krachtiger, maar ook toekomstbestendig en flexibeler, terwijl de continuïteit gewaarborgd bleef.”

Speciale online meeting

Om klanten en partners te informeren over de Dovilo Intelligent Multi Cloud, organiseren Dovilo en Dell EMC op 30 september een online meeting. Tijdens de meeting bespreken zij alle voordelen en mogelijkheden om de digitale transformatie te versnellen, dankzij de Dovilo Intelligent Multi Cloud en de Dell EMC PowerStore. Meld u aan via deze link.

Terug naar nieuws overzicht