Voormalig Ford Motor Company CEO Mark Fields treedt toe tot raad van bestuur Tanium

08-09-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

Voormalig Ford Motor Company CEO Mark Fields treedt toe tot raad van bestuur Tanium

Tanium, leverancier van unified endpoint management en security, voegt Mark Fields, voormalig Chief Executive bij Ford Motor Company, als Lead Director toe aan zijn raad van bestuur. Field is ruim drie decennia actief geweest bij Ford en diens dochterondernemingen.

Sinds zijn vertrek als CEO bij Ford in 2017 adviseerde Fields zowel gevestigde als opkomende organisaties, met name in de technologische sector. Hij is momenteel lid van besturen van Qualcomm, Ellucian, CLEAResult en Transplace en fungeert als strategisch adviseur voor organisaties als Wind River en inStride. Fields was voorheen onderdeel van de raad van bestuur bij IBM en is momenteel senior advisor voor TPG Capital.

Klantervaring ondersteunen met technologie

“Vandaag de dag is elke industrie - tot op zekere hoogte - onderdeel van de technologische industrie. Dit zal alleen maar toenemen dankzij de implementatie en versnelling van 5G, cloud en andere fundamentele technologieën,” zegt Fields. “Organisaties moeten bedachtzaam en zich bewust zijn van hoe de klantervaring zich moet ontwikkelen en welke technologie nodig is om deze ervaring te ondersteunen als zij zich willen aanpassen aan en willen floreren in deze verandering. Ondanks dat dit zal variëren per organisatie en industrie, blijft de noodzaak die ervaring (en de organisatie zelf) te beveiligen fundamenteel. En dat is wat Tanium biedt. Het is niet ‘nice to have’. Het is essentieel.”

“Hoe meer organisaties gedigitaliseerd worden, hoe groter de behoefte aan geavanceerde technologische oplossingen die deze operations kunnen ondersteunen. Of dat nu gaat om connectiviteit, efficiënte inzet van middelen of security. Mijn ervaring bij Ford met zowel het bouwen als toepassen van technologie, wekte mijn interesse in deze branche en hoe het de manier waarop we leven en werken transformeert. Organisaties als Tanium zijn daarbij de basis - zij leggen het fundament van onze digitale toekomst,” voegt Fields toe.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People