Witold Kepinski - 06 september 2020

Rens Koopman wordt Regional Director Snowflake Benelux

Rens Koopman wordt Regional Director Snowflake Benelux image

Rens Koopman wordt Regional Director van Snowflake Benelux, een cloud datawarehouse platform aanbieder. Dit meldt hij op LinkedIn.

Koopman werkte onder andere eerder bij Commvault en EMC (Dell Technologies).

Eerder is Coen Bos aangesteld tot Vice President Benelux & Nordics bij Snowflake. Coen Bos was eerder commercial director bij SAP Nederland. Coen Bos was eerder actief als country manager van EMC. Hij was in totaal 3,5 jaar werkzaam bij EMC Nederland. Bos werkte daarvoor bij Oracle.

Snowflake startte onlangs het Partner Network (SPN) programma voor resellers, VARs, MSPs en ISVs. Duizenden klanten maken gebruik van Snowflake Cloud Data Platform voor hun hele datanetwerk, en partners zijn cruciaal voor organisaties om de waarde en het bereik van hun data nog verder uit te breiden, aldus het tech bedrijf.Partners zijn cruciaal voor de groei van Snowflake en het nieuwe Snowflake Partner Network biedt gelaagde partnerprikkels. Snowflake begon met een verwijzingsprogramma voor partners en introduceert nu wederverkoop- en MSP-programma's voor servicepartners en een Snowflake Ready-technologieprogramma voor technologiepartners om hun partneraanbod uit te breiden.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Fujitsu BW DIL vierkant week 9 tm 12-2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024