Redactie - 08 september 2020

Bitdefender breidt MDR-dienst uit

Bitdefender breidt MDR-dienst uit image

Cybersecurityleverancier Bitdefender breidt zijn Managed Detection & Response (MDR)-oplossing verder uit. De MDR-dienst combineert Bitdefender’s technologie voor endpointbeveiliging, analyse van het netwerkverkeer en beveiligingsanalyses met de kennis en expertise van analisten met een achtergrond bij internationale opsporingsdiensten.

De MDR-dienst biedt geavanceerde detectie van beveiligingsincidenten en snelle incidentrespons op basis van geautomatiseerde, vooraf goedgekeurde draaiboeken. Beveiligingsanalisten kunnen hierdoor snel maatregelen treffen om het leeuwendeel van cyberdreigingen in de kiem te smoren en de beveiliging te optimaliseren, aldus Bitdefender.

Gedetailleerde analyses van de bedrijfssystemen geven inzicht in waar zich de belangrijkste dreigingen en risico’s bevinden. Aan de hand daarvan kunnen klantspecifieke actieplannen opgesteld worden. Dit draagt bij aan uitgebreide detectie en blokkering van dreigingen en minimaliseert de impact van geavanceerde cyberaanvallen, aldus Bitdefender.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024